czemu takie gowna i smiecie robia bagno z notowan ciągłych--won na fixy albo powinni zrobić wig dla smieci giełdowych i tam niech się kisza oj znalazło by się tego
Ile utopiles przy 50 gr? To musi byc przykre tak siedziec i patrzec jak pieniazki nie chca wrocic do kieszeni. Kisisz jak wielu tutaj. Tylko tak jakos bez godnosci... masturbujesz sie zapisujac kolejne posty na forum? Czy takie odreagowywanie jest naprawde skuteczne? Ile stracisz jesli kurs nie podniesie sie na dawne poziomy??hmmm .... nieudacznik... pasuje do ciebie to okreslenie... pozdro;)
siemasz glabie widze ze mnie nie znasz ja z tego gowna smieje się już bodajże 3 lata wtedy pisałem ze to badziew tylko do grania a jak na papier wszedł wasz wybawca i twój tez to już nawet smieciem do grania nie jest ty tez miałeś tu swoje 5 minut i swoje mondrosci pisales ale pewnego czasu dostles zjebe na forum i morde zamknales-inni tez już nie posza a jak pisza to teraz ze gowno smiec kloaka i inne takie ale rok i 2 lata temu jaja za to gowno dali by sobie ogolic a napisałem tu bo mam inne papiery w sąsiedztwie tego gowna i jak na to spogladne to mnie zawsze smiech ogarnia--no to tyle bywaj szaraku