• jaki jutro scenariusz? Autor: ~elpajaco7 [31.61.129.*]
    Zielono i to mocno czy...mielenie
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~Bartek [94.251.213.*]
    lekka zielen i wyczekiwane na infa...chyba ze juz pociagna pod infa bardzo wysoko.
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~sena9 [46.186.4.*]
    boss i 4.5 czekaja na ALLEGRO .
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~Dariusz [82.145.222.*]
    jutro pewnie zbieranie ostatnich sztuk. Jezeli podadza info o kredycie to moim zdaniem wisimy moze kilka dni.Jezeli podadza cos nie tak to oczywiscie zwala.Ale jezeli tym razem cos bedzie nie tak . czyli nie bedzie konkretow to dep stanie sie naprawde malo juz wiarygodny. i to bedzie duzy sygnal ze z tym kredytem to jakas duza sciema.Ja osobiscie daje ostatnia szanse na wiarygodnosc tej spolki
    Dnia 2013-11-03 o godz. 15:32 ~Dariusz napisał(a):
    > jutro pewnie zbieranie ostatnich sztuk. Jezeli podadza info
    > o kredycie to moim zdaniem wisimy moze kilka dni.Jezeli
    > podadza cos nie tak to oczywiscie zwala.Ale jezeli tym
    > razem cos bedzie nie tak . czyli nie bedzie konkretow to
    > dep stanie sie naprawde malo juz wiarygodny. i to bedzie
    > duzy sygnal ze z tym kredytem to jakas duza sciema.Ja
    > osobiscie daje ostatnia szanse na wiarygodnosc tej spolki

widze ze jestes nowy....zadnej sciemy tutaj nie ma...prosze cie...nie pisz takich rzeczy....wszyscy licza na info juz we wtorek....a ja mysle ze dopiero bedzie pod koniec tygodnia i nie ma to znaczenia bo finisz juz bardzo blisko. Kto nie ma akcji to ma pecha...ale wciaz jest tanio i mozna brac poki jest na tych poziomach
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~Dariusz [82.145.222.*]
    nie chce pisac sciem . zycze dla depa zeby wkoncu dostali ten kredyt.a skad ty Bartek taki pewny jestes ze to juz finisz a nie kolejne sciemy
    6 zł tak mi kreski sie rysują .
    Dnia 2013-11-03 o godz. 15:52 ~Dariusz napisał(a):
    > nie chce pisac sciem . zycze dla depa zeby wkoncu dostali
    > ten kredyt.a skad ty Bartek taki pewny jestes ze to juz
    > finisz a nie kolejne sciemy

po co mieli by sciemniac? i tak juz od ponad roku.....chlopie...po pierwsze poczytaj wszyskie infa..po drugie pamietaj ze nie wszystko zalezy od depnda czyli mam na mysli terminy. Ale ok...to wielka sciema..wiec jutro z rana wywal akcje i bedziesz mial spokoj
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~spekulant 1973 [95.49.186.*]
    To że Depend stara się o kredyt to nie jest ściemą ale czy tyle dostanie o ile się stara to nie ma nigdzie potwierdzonego
    Dnia 2013-11-03 o godz. 18:41 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > To że Depend stara się o kredyt to nie jest ściemą ale czy
    > tyle dostanie o ile się stara to nie ma nigdzie
    > potwierdzonego

haahah....a nawet jesli by dostal nie 200 mln a 150 mln i za to kupil nieruchomosci to popatrz na obecna kapitalizacje i juz masz odp co bedzie z kursem
    A skąd taka pewność że wszystko poszło po twojej myśli ?
    Dnia 2013-11-03 o godz. 20:29 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > A skąd taka pewność że wszystko poszło po twojej myśli ?

ech spekulant......jaki byles sceptyk taki zostales mimo ze masz akcje....chyba ze juz nie masz? hahahahaa....a co moze nie isc po mojej mysli? to ze info bedzie np pare dni pozniej niz kazdy mysli? nie rusza mnie to...i nie powinno nikogo.
    >0.55>1>1.49>1.96 >sky is the limit.
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~sena9 [178.180.165.*]
    fix, tylko po co ja sprzedałem 300 k po 53 gr? Wszystko przedwcześnie? Nie! Będę od was zbierał po 30 gr golasy.
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~aldek [83.28.36.*]
    kupisz na allegro jak zwykle
    Bartek mam akcje tylko nie mam Twoich różowych okularów i dlatego podchodzę do spekulacji ostrożnie nie wiesz co jutro może się wydarzyć i może tak być że rynek obróci się przeciwko tobie masz w tedy plan co zrobisz
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: ~aldek [83.28.36.*]
    ja zauwazyłem ze obecne wzrosty miały inny przebieg niz dotychczas

do tej pory było tak ze po kazdym info było gwałtowny wzrost a nastepnie sypanie , teraz dosc spokojnie oprócz pierwszego momentu po ostatnim info które musiało wywołac gwałtowna reakcje , ale spokojnie moznabyło kupic akcje i po kazdym podciagnieciu było lekkie obsuniecie i czekanie az poustawiaja sie chetni a sprzedaz , jak nie było juz chetnych podciagniecie o pare oczek i powtórka sytuacji

ostatnio sporo ludzi pozbyło sie schodzac z haka , ich sprawa,

ktos wykorzystał to do postraszenia kolejnym obsunieciem ,

najblizsze dni pokaza co bedzie sie działo dalej

moim zdaniem beda chcieli jeszcze straszyc az do przyjscia kolejnej informacji , bo potem to juz nic tego nie powstrzyma
  • Re: jaki jutro scenariusz? Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Nie ma już za bardzo czasu na straszenie , chociaż jak widzę strach spekulanta to może jeszcze dzień , dwa ktoś się pobawi ale coraz większe ryzyko że zabawki zostaną zabrane i ten ktoś o tym doskonale wie. Nie po to wszyscy czekali tyle czasu żeby teraz przespać finisz. Nie ma sensu też wdawać się w dyskusje z gośćmi mającymi nadzieję na kolejne kółko , niedługo sami się dowiedzą co zrobili i niech teraz cieszą się z zysku bo za chwilę ta radość przerodzi się w gorycz ale taka musi być kolej rzeczy dla ludzi z przedwczesnym wytryskiem ;) emocji oczywiście.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.