• Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Makler [83.30.127.*]
    Jak odberaliście informację o zakupie akcji Pagedu przez Paged?,ja myślę,że powyższa informacja jak i publikacja w nie dalekim terminie wyników az 3Q,które mają być b.dobre
    w przyszłym tygodniu pozytywnie wpłynie na kurs Pagedu.
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Kowal [31.0.193.*]
    Wątpię, ja się racze spodziewam spadków. Piątek pokazał, że ci co wiedzieli o tej informacji pozbyli się jak najszybciej akcji, co bardzo przełożyło się na kurs. Ja z lękiem myślę o kursie, w przyszłym tygodniu.
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Mc [78.8.90.*]
    We wcześniejszych sesjach szły duże pakiety powyżej 30 zł. . Wiadomości o odkupieniu od Yawalu pokazały się dopiero wieczorem, także nie mogły oficjalnie wpłynąć na kurs. Na początku października Mzyk i zarząd obkupili się znaczącymi pakietami (pewnie już znali wstępne wyniki za 3KW). Piątkowa sesja wyglądała mi na odleszczanie i sztuczne manipulowanie ceną w dół, co potwierdza prawa strona, gdzie nie widać specjalnego wywalania i cena oscyluje w okolicach 31 zł. Niewątpliwie zaczęła się gra pod wyniki. Listopad zapowiada się ciekawie dla Pagedu.
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Kowal [95.49.78.*]
    I co Panowie nadal myślicie, że odleszczają. Jakoś po waszych wywodach kurs nadal spadł. Chyba jednak wam się udało:-).
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Mc [78.10.62.*]
    Akurat nasze wywody nie maja zadnego wplywu na kursy i nie musza byc trafne, bo nikt nam za nie placi. Poza tym dzisiaj tez moglo byc odleszczanie:)
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Bufot [83.26.197.*]
    Całkowicie zgadzam się z "mc",nadchodzący tydzień to gra pod wyniki,które ukażą się 14.10.13r./wg. analityków mają być b.dobre/
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Mc [78.8.80.*]
    Będą bardzo dobre:

http://www.pb.pl/3402684,8360,meblarze-pobija-eksportowy-rekord
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~michalus [37.30.20.*]
    Witam
    jestem tu nowy, czytam te cztery komunikaty o zakupie akcji Pagedu i tak naprawdę nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Czy może mi ktoś wyjaśnić ten zakup
    pozdrawiam michalus
  • Re: Zakup akcji Pagedu od Yawal. Autor: ~Mc [78.10.62.*]
    Blizniacza firma Yawal ma zobowiazania wzgledem Pagedu. Spłaca ja swoimi udzialami akcyjnymi. Paged odkupuje je garsciami przed podaniem wyników za 3kw. To tak w duzym skrocie.
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.