niestety tak sie konczy zabawa ....a Ty naganiaj dalej.
Własciciel pokazał ze okazji do sprzedazy nie przepusci...
ma spolke wartą ksiegowo 0,3mln a na rynku wartosc 24mln...kazdy by sprzedał chocby 5% :)
zrozum....nie ma szans na odpała skoro glowny akcjonariusz sprzedał na poziomach 1,32. :D wyadje sie ze dobrze o tym wiesz tylko chcesz wprowadzic ludzi w bład...
masz komunikat:
VENTURION INVESTMENT FUND SA zawiadomienie członka rady nadzorczej
Raport Bieżący nr 45/2013
Zarząd VENTURION INVESTMENT FUND S.A. informuje, że otrzymał od Pana Dariusza Graffa - członka Rady Nadzorczej zawiadomienie na podstawie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi, zgodnie z którym podmiot w którym Pan Dariusz Graff pełni funkcję Prezesa Zarządu tj. PCH CAPITAL S.A. dokonał w dniu 22 października 2013 roku zbycia 21.000 akcji zwykłych na okaziciela VENTURION INVESTMENT FUND S.A. po średniej cenie 1,09 zł za akcję oraz w dniu 23 października 2013 roku zbycia 47.300 akcji zwykłych na okaziciela VENTURION INVESTMENT FUND S.A. po średniej cenie 1,32 zł za akcję.
a Ty swoje....... ja wiem ze ciezko sie pogodzic.....ale taka kolej rzeczy.
skoro ma byc tak pieknie to czmeu nie kupujesz? nie kupujecie? hahah strach ze bedzie kolejny zrzucick i wam łapki pourywa...:D
Nie ma co tłumaczyć. Widać, że ta nagonka jest zorganizowana właśnie pod sprzedaż papieru w rynek. Nicki powtarzają się we wszystkich wątkach dotyczących spółki, nagonka trwa w najlepsze. Bajki, bajki i jeszcze raz bajki. Nikt tego nawet kijem nie tknie. A Panowie biorący udział w nagonce są opłaceni i choćby nie wiem co żaden racjonalny argument do nich nie dociera. Oni tu widzą odpał na 2 zł, nową strategię, grubasa i inne omamy, a tak jak pisałem wcześniej kurs leci na minima.
jakie worki? :)
to jest wk:
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/emitents/basicInfo/APACHEQ,PLAPCQT00016,1
tutaj masz kacjonariat:
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/emitents/shareholders/APACHEQ,PLAPCQT00016,1
a tutaj ostatni komunikat:
VENTURION INVESTMENT FUND SA zawiadomienie członka rady nadzorczej
Raport Bieżący nr 45/2013
Zarząd VENTURION INVESTMENT FUND S.A. informuje, że otrzymał od Pana Dariusza Graffa - członka Rady Nadzorczej zawiadomienie na podstawie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi, zgodnie z którym podmiot w którym Pan Dariusz Graff pełni funkcję Prezesa Zarządu tj. PCH CAPITAL S.A. dokonał w dniu 22 października 2013 roku zbycia 21.000 akcji zwykłych na okaziciela VENTURION INVESTMENT FUND S.A. po średniej cenie 1,09 zł za akcję oraz w dniu 23 października 2013 roku zbycia 47.300 akcji zwykłych na okaziciela VENTURION INVESTMENT FUND S.A. po średniej cenie 1,32 zł za akcję.
ruch robi ktos kto nie jest ze stajni gł. inwestora.....i stad zrzut...
reasumując macie podaz gwarantowana od głownego na poziomach ktore juz wam ktos pokazał...patrz komunikat. koniec kropka