• znowu pozytywne info Autor: ~mars [87.99.28.*]
    Treść raportu:

Zarząd spółki Grupa DUON S.A. informuje, iż spółka zależna DUON Dystrybucja S.A. skutecznie wypowiedziała umowę zakupu gazu w punkcie odbioru Podborze (Małkinia) zawartą ze spółką PGNIG S.A. W dniu wczorajszym DUON Dystrybucja S.A. otrzymała od PGNIG S.A. potwierdzenie uznania wypowiedzenia złożonego przez DUON Dystrybucja S.A. w dniu 24 września 2013 r.

Przyczyną wypowiedzenia umowy jest zmiana sprzedawcy gazu w tym punkcie odbioru z PGNIG S.A. na spółkę obrotu należącą do Grupy DUON, tj. na DUON Marketing and Trading S.A. Umowa zostanie rozwiązana z dniem 31 października br.

Wypowiedzenie umowy może wpłynąć pozytywnie na wyniki finansowe Grupy DUON w kolejnych okresach ze względu na możliwość pozyskiwania gazu w tym punkcie odbioru na rynku hurtowym po niższych cenach niż dotychczas obowiązujące ceny umowne.

pozdrawiam narzekaczy i krzykaczy o korektach
  • Re: znowu pozytywne info Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    A ilu już się wykruszyło bo myślało, że taniej odkupi!
    Strach sprzedawać bo spółka nieprzewidywalna:)
    Nikt kolego trzymasz jeszcze?
    Ryhu ty chyba się wcześniej wykruszyłeś?
    Ciekawy co z Tobą?
  • Re: znowu pozytywne info Autor: ~nikt [193.109.127.*]
    przy 1,99 jestem na zero hehe

no trzymam, trzymam... uśredniałem po 0,5 - 0,7 i trochę wyżej ale tak bez spinki, pieniądze nie są mi na razie potrzebne więc luzik
    sprzedać nie sprzedam bo to dopiero początek rozwoju duona, może poczekam na nowego akcjonariusza bo przy takim ff obroty marne więc pewnie ktoś tam zebrał sporo

sporo przeszliśmy ze spółka nie?? :-) :-)

zobaczymy jak to dalej będzie...

Rychu chyba sprzedał, kiedyś coś pisał
  • Re: znowu pozytywne info Autor: ~liki [77.253.23.*]
    i dlatego 2 to opór wielki ,bujać tu będzie jak cholera , a prawdopodobieństwo ,że zleci na 1,5-1,7 za duże,kto kupuje przy 2 zł musi sie liczyć ,że kupuje jak tłum, czytając te forum to sami optymiści -KOREKTA pewna ,ja nie pisałem przy 1 / 1,27 / 1,5 ani przy 1,7 piszę teraz przy 2
  • Re: znowu pozytywne info Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    hehe no sporo sporo:)
    na szczęście doczekaliśmy się nagrody na którą tyle lat czekaliśmy a mniemam, że to dopiero początek:)
    Ja podobnie jak Ty dokupowałem sporo poniżej złotówki i cały czas pomału na korektach kupuje!!
    Szkoda mi Ryha, że w tym wszystkim już nie uczestniczy no ale on miał naprawdę dużo tych akcji i chyba troszkę na zdrowiu ucierpiał.
    Ja czekam i się nigdzie nie spieszę:)
    pozdrawiam serdecznie
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.