po wpisie godzina i wolumenie >widać że słaby zawodnik ( jechał na gape ) będzie potrzebny do odbierania po 2 zeta tylko żeby mu żyłka nie pękła jak 4.5 bo boss miał wylew.
mnie ten poziom nie initeresuje....lada moment przejdziemy ten opór i wtedy bedzie jazda.....szkoda ze dzis nie bedzie infa bo by tym co sprzedaja dzis pourywalo raczki.....ale niebawem tak bedzie
Panowie i Panie, czekamy, myślę że gra jest warta świeczki...
Również mam parę akcji kupione nisko ale czekam , bez newrów!Zarobię ok, nie zarobie trudno.., heh
ludzie.....na kazdym poziomie wzrostu kursu trwa wymiana akcjonariatu...i to jest bardzo pozytywne. Wczoraj realizowali zyski pod oporem myslac ze bedzie glebsza korekta. Bład bo po pierwsze ktos te akcje odbieral a po drugie juz niebawem przyjda infa ktore spowoduja przejscie oporów i jazde na połnoc....cierpliwosc juz jest wynagradzana a bedzie mega wynagrodzona
bazgrałem na jakich poziomach opory +minimum AT (RSI) sprzedaje się pod oporem jak ja z ukrytego i kupuje na drugi dzień minimum 10% taniej . dla członków z adhd inne forum.
członki , golasy i marzyciele zobaczyć wykres FLUID również odbiło sie od oporu leszcz zadowolony sprzedał ja odebrałem a potem im po 2.50 sprzedałem ( łykali jak młode pelikany ).
pisalem o tym wczoraj.....nie kreski robia opory a glupi inwestorzy....ciekawe co mysli dzisiaj jeden z drugim co mieli ustawione akcje na 55 gr....wartosciowo mala cyfra ale odstraszyla niektorych....ale niebawem ten poziom zostanie pokonany
masz racje , na szczescie głupek pozbył sie jak pisze 300tys , akcji , choc mysle ze było to moze w najlepszym przypadku 30tys przed finalnym infem , hahahahahhahahahaha
Wydaje się że tu dziś będzie zieleń i to mocna. Następne notowania dopiero 4 listopada bo mamy przerwę świąteczną a od tej daty już krok a może dwa do najważniejszego infa.
Nieładnie tak pisać. Jeżeli ktoś umie zarabiać na wahaniach kursu, to wcale nie jest głupi. Wypowiadasz się jak dziecko z podstawówki, które jak czegoś nie potrafi zrobić albo nie rozumie to mówi, ze jest to głupie. Trochę ogłady.
Wymiana akcjonariatu bardzo pomogla i ustabilizowala kurs. Wyniosla go zdecydowanie wyzej i po kilku poteznych wzrostowo sesjach naturalne, ze musimy troszke okrzepnac i ochlonac na obecnych poziomach.Oczywiscie, plochliwe plotki z kilkoma, kilkunastoma tys. akcji siedza w strachu z palcem na enterze ale dalbym sobie z nimi spokoj i nie przejmowal lokalnymi dolkami. Ta sytuacja nie bedzie trwac dlugo. Nalezy pamietac,ze w pierwszej polowie listopada mozemy uczestniczyc w epokowych wydarzeniach na Dependzie a i gielda jako calosc zauwazy co tu sie bedzie dzialo. Najwazniejsze,ze wreszcie zamknieto konsorcjum, co przez kilka miesiecy uniemozliwialo praktycznie wszystko co zwiazane bylo z kredytem. Miejmy nadzieje,ze do 5 listopada wszyscy sie spisza na medal i dotrzymaja terminow a potem sie wlasnie zacznie prawdziwy handel na Dependzie.