Szczerze to nie ma czego tłumaczyć... Zakup za 40 tys zł - to nie jest kwota o której warto się rozpisywać.
Kupila poza regulowanym - może od pracownika - wobec którego miała zobowiązania, może od kogoś kto miał 2 mln akcji jeszcze z emisji i czuła do niego mięte...
Trzeba spojrzeć faktom głęboko w oczy... Tu już nic nie ma... SSI to bankrut czego dowodzi sam prezes idąc do sadu a trzymanie akcji to szczyt głupoty - przepraszam - szczyt to wypisywanie na forum ze będzie odbicie na podstawie układu czy jakies innej baśniowej historii... sorry panowie ale na tej spolce wszyscy wtopili - całe szczęście ze Garwol również - gdyż to właśnie on jest glownym posiadaczem akcji...
Co ugrał na upublicznieniu od Wasko + leszczy jak wy - to jego - a dostał w gotowce ponad 5 mln
Nie no skad... ;-) znając ekspertów z forum SSI za moment ktoś napisze - jak to GAME OVER - przecież prezes powiedział ze zamiast jak postanowił sąd likwidacyjnej będzie upadłość układowa...
Przykro mi drodzy państwo... przepraszam ze się naigrywałem ale próbowałem w jak najbardziej rozsądny sposób opisując mechanizmy finansowe firmy budowlanej przekonać ze czas to puscic leszczom którzy się ustawili po 3 i 2 grosze...
Zima idzie wiec możecie sobie już tym tylko napalić....
dla optymistów - reload save game at the level of 35 grosze.... :-) :-) :-O
Dnia 2013-10-31 o godz. 09:07 ~EDWARD napisał(a):
> jednak miałęś rację -przyznaję
Ale dziwi mnie jedno :
Po
> co ludzie( a może TY) nadal kupuję te akcje????
możesz mi
> na to odpowiedzieć
Mogę cię zapewnić że tych akcji niekupuje i ich również nie posiadam. Spółką interesowałem się z powodu przyjaciela, który tam pracował. Dlaczego ludzie to kupują niewiem - wydaje mi się że liczą na duży zarobek ( w przypadku układu} ale muszą się też liczyć z dużą stratą ( w przypadku upadłości) tak czy inaczej kupując akcje takich spółek mogą mieć pretensje tylko do siebie. W imię zasady duży zysk ale możliwa też duża strata.
czyli chcesz powiedzieć żę istnieje jeszcze minimalna szansa na układ ???
Bo dla mnie teraz sprzedać po 1 gr to i tak już nie ratuje
ile czasu mają na wniosek powtórny do sadu o zmainę werdyktu?
dzięki
pozdrawiam
Dnia 2013-10-31 o godz. 09:51 ~EDWARD napisał(a):
> czyli chcesz powiedzieć żę istnieje jeszcze minimalna
> szansa na układ ???
Bo dla mnie teraz sprzedać po 1 gr to i
> tak już nie ratuje
ile czasu mają na wniosek powtórny do
> sadu o zmainę werdyktu?
dzięki
pozdrawiam
Według mnie nie ma szans na układ. No ale czasem cuda się zdarzają? Masz jeszcze możliwość sprzedać po 0.01 grosz i odzyskać chociarz ułamek pieniędzy , za chwilę akcję będą warte tyle co rolka papieru toaletowego. Ale dycyzję każdy podejmuje sam
hydrobudowę też brali po 1 gr i bomi też bo miała być okazja
zlodziejski prezes oszukiwał ludzi twierdząc że jest dobrze - oni tak zawsze mowią
po co brać to? skoro są dod razu dał likwidację a nie układ?
sytuacja ssi jest tragiczna,