Panowie nie wygłupiajcie się toż to jeszcze nie zaczęło rosnąć . To jest póki co lekkie urealnienie wciąż niedowartościowanych akcji . Pierwsza rekomendacja była , skoro zaczęli rekomendacje to znaczy że spółka wzbudziła czyjeś zainteresowanie . Wiem ,wiem to pewnie po to żeby ubrać leszczy :) . Oczywiście to moje zdanie .
Leszczy raczej aktualnie tu nie ubierają, newiele pozytywnych informacji ze spolki, a w zasadzie żadne się nie pojawiaja.......np na Rafako to jest wysyp a tu posucha.
Bardziej to wyglada na dalsze odleszczanie waloru, brakuje tylko jeszcze ostrego zjazdu bez trzymanki tylko chyba szkoda akcji animatorowi bo jeszcze jacys sie nie potrzebnie obkupią.
To co napisałeś jest prawdziwe i sensowne ::))). Obkupią ,to wątpliwe nikt nie interesuje się spółką , zresztą i tą giełdą,zostali sami (gnoje maklery i animatory) Wyrażnie widać ,ktoś przyczepił się do akcji i nie da rady jeszcze jego odczepić , to wyprawia cuda ten animator ,.Mimo ,że mam po 17zl i trzymam to jeszcze czekam na dokupienie. Niech ta gnida zrzuca w dół ::)))?
Po pierwsze primo :
- wygląda na to , że własnie sprzedaliście akcje i liczycie na zakupy po ok. 25 złotych
Po drugie primo :
- zrozumcie wreszcie , że wasze pisanie nie ma żadnego wpływu na poziom kursu , szczególnie to pozbawione jakichkolwiek argumentów rzeczowych
Dnia 2013-10-30 o godz. 07:10 ~sd napisał(a):
> Po pierwsze primo :
- wygląda na to , że własnie
> sprzedaliście akcje i liczycie na zakupy po ok. 25 złotych
> Po drugie primo :
- zrozumcie wreszcie , że wasze pisanie
> nie ma żadnego wpływu na poziom kursu , szczególnie to
> pozbawione jakichkolwiek argumentów rzeczowych
Uwaga na
> naganiaczy .
Twoje pisanie to niby ma wpływ ,to po co piszesz ::))) ?? Jestem tu od kwietnia ,lub maja .. Piszę prawdę, bo widzę co wyprawia ten gnój "pseudo-animator"