• myśle nad sprzedażą Autor: ~Pinokio [77.254.60.*]
    czy ,,cwaniaczek'' zrzuci na 25 zł
  • Re: myśle nad sprzedażą Autor: ~xtb [31.63.191.*]
    Kolego, jeszcze nie sprzedałes?

To ile tego masz i na co liczysz?
  • Re: myśle nad sprzedażą Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Panowie nie wygłupiajcie się toż to jeszcze nie zaczęło rosnąć . To jest póki co lekkie urealnienie wciąż niedowartościowanych akcji . Pierwsza rekomendacja była , skoro zaczęli rekomendacje to znaczy że spółka wzbudziła czyjeś zainteresowanie . Wiem ,wiem to pewnie po to żeby ubrać leszczy :) . Oczywiście to moje zdanie .
  • Re: myśle nad sprzedażą Autor: ~xtb [31.63.133.*]
    Leszczy raczej aktualnie tu nie ubierają, newiele pozytywnych informacji ze spolki, a w zasadzie żadne się nie pojawiaja.......np na Rafako to jest wysyp a tu posucha.
    Bardziej to wyglada na dalsze odleszczanie waloru, brakuje tylko jeszcze ostrego zjazdu bez trzymanki tylko chyba szkoda akcji animatorowi bo jeszcze jacys sie nie potrzebnie obkupią.
  • Re: myśle nad sprzedażą Autor: ~Timofey [79.185.175.*]
    To co napisałeś jest prawdziwe i sensowne ::))). Obkupią ,to wątpliwe nikt nie interesuje się spółką , zresztą i tą giełdą,zostali sami (gnoje maklery i animatory) Wyrażnie widać ,ktoś przyczepił się do akcji i nie da rady jeszcze jego odczepić , to wyprawia cuda ten animator ,.Mimo ,że mam po 17zl i trzymam to jeszcze czekam na dokupienie. Niech ta gnida zrzuca w dół ::)))?
  • Re: myśle nad kursem Autor: ~sd [83.6.89.*]
    Po pierwsze primo :
    - wygląda na to , że własnie sprzedaliście akcje i liczycie na zakupy po ok. 25 złotych
    Po drugie primo :
    - zrozumcie wreszcie , że wasze pisanie nie ma żadnego wpływu na poziom kursu , szczególnie to pozbawione jakichkolwiek argumentów rzeczowych

Uwaga na naganiaczy .
  • Re: myśle nad kursem Autor: ~clif [83.7.144.*]
    WARTO

1. OBSERWOWAC KURS

2. MYSLEC

3. PODEJMOWAC SZYBKIE DECYZJE

• Re: myśle nad kursem Autor: ~Timofey [79.185.185.*]
    Dnia 2013-10-30 o godz. 07:10 ~sd napisał(a):
    > Po pierwsze primo :
    - wygląda na to , że własnie
    > sprzedaliście akcje i liczycie na zakupy po ok. 25 złotych
    > Po drugie primo :
    - zrozumcie wreszcie , że wasze pisanie
    > nie ma żadnego wpływu na poziom kursu , szczególnie to
    > pozbawione jakichkolwiek argumentów rzeczowych

Uwaga na
    > naganiaczy .
    Twoje pisanie to niby ma wpływ ,to po co piszesz ::))) ?? Jestem tu od kwietnia ,lub maja .. Piszę prawdę, bo widzę co wyprawia ten gnój "pseudo-animator"
[x]
ROPCZYCE -0,45% 21,90 2026-03-26 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.