Nawet jeżeli sprzedali, to ci co kupili wierzą że 0,80 będzie. Nie po to przecież kupili żeby sprzedać poniżej niż kupili. Ważne żeby jeszcze przed wynikami przebiło 60 groszy.
Adamie widzę że żenskich hormonów masz sporo skoro za zuzię na forum robisz.
Proszę poklaunuj nam jeszcze-bez twoich wulgarnych tekstów forum zapomni jak brzmi meliniarski język osobników z nizin społecznych.Słowo debil kuźwa i inne mają w twoim wykonaniu niezwykłą wirtuozerię.Jesteś mistrzem języka -Adam, Adam ,Adam lecisz z nami dalej?
Nie jestem autorem tekstu który mi przypisujesz.
Co do języka to nauczyłem się go od was i zgadzam się z tym, że tylko takim językiem z wami złodzieje można rozmawiać.
Ty jesteś tu jednym z większych mend i oszustów i ukulturalnianie zacznij chamie najpierw od siebie. Gloryfikuj złodzieja Mirgosa bo tylko to oszuście umiesz.
Kim naprawdę jest @1973?
To zwykły hochsztapler i oszust. Działa w spółdzielni naganiaczy która opracowała prymitywny (choć dla tego debila m2 genialny) sposób oszukiwania drobnych, niczego nie świadomych inwestorów.
Czy nie zastanawia was, że ten dupek na forum JHM robi wykłady na temat innych spółek a potem jak z kapelusza pojawia się kilku jego klonów którzy pod innymi już nickami wysławiają go pod niebiosy, że niby tak dobrze przewidział. Chwalą go na forum JHM akcjonariusze innych spółek, zazwyczaj nikomu nie znanych giełdowych śmieci których kursem łatwo się steruje, niewielkim kapitałem zmienia wartość akcji. Tworzą mu w ten sposób wątpliwej jakości "charyzmę" tylko po to żebyście słuchali go jak wyroczni.
Nigdy ten debil nie wypowiada się o spółkach z WIG20 czy choćby WIG40. Dlaczego? Myślę, że to proste, tymi spółkami nie da się sterować a jego debilizm nie pozwala mu na zrozumienie mechanizmów jakimi rządzi się tamten rynek. poza tym tam siedzą poważni inwestorzy którzy takich "fachowców" od giełdy mogą co najwyżej kopnąć w dupę.
Jeszcze ,jeszcze Adam,Adam,Adam-mało,mało,mało. Stać cię na więcej postaraj się a będzie premia - Sąd forum bankiera wyda pozytywną opinię w twojej sprawie /rozprawa toczy się od wielu wielu miesięcy na tym forum/ Szczerze to rozmowy te są jak ze ślepym o kolorach ale fajnie że się wkurzasz i to mi się akurat podoba(ta moc jadu w ślinie) .Osobiście polecam ci expres reporterów albo panią Jaworowicz w czwartki tylko zmień koniecznie język bo jak wyjedziesz z tymi debilami itp to chyba nici z programu a na forum jak wiesz jesteś skończony- więc tv kariera to ostatnia twoja deseczka albo żyletka do ratunku.Zyskasz może wtedy nowy wizerunek ad-SPRAWIEDLIWY
Szmato a my będziemy z ciebie kpić czy podoba ci sie to czy nie:)
najważniejsza jest opinia rynku
tego gdzie mirbud i jhm rosną i generują zyski
tego z którego oszukańczy ad instal został przegnany:) buhaha
Szmaty wy możecie mnie w dupę pocałować. To ja z was kpię, z waszego złodziejskiego biznesu.
Żyjecie tylko dlatego, że ten złodziej mirgos i menda daje wam żreć ochłapy z tego co innym ukradnie.
Banda złodziei i przestępców z kryminalista i złodziejem na czele.
Adam,Adam,Adam jeszcze jeszcze daj nam tego jadu - znajomi lubia cie wpieniac pierwszy raz czytaja posty takiego Klauna jak ty.Dawaj na tapete co tam jeszcze potrafisz w klawiaturke powbijac.
Obiecać to ty łachudro możesz mirgosowi laskę zrobić i to jest jedyna obietnica którą jesteś w stanie wypełnić.
To, że cię matka po porodzie zostawiła na szmacie w kontenerze na śmieci uniemożliwia ci normalne myślenie.
Szmato to ty jestes do zaspokojenia jureczka
:) jak miałeś obiecane?
ze będziesz szmato jęczał zgięty w pół i żebrać
a ci których oszukiwałeś będą z ciebie kpić i zarabiać
buhaha
Buhaha szmato wiem ze ty szukasz niewierzący:)
gdzie oni? Gdzie twoje zamartwianie sie o obroty i kierunek kursów mirbudu i jhm?
bieduj szmato oszukańcza:)
Buhaha szmato wiem ze ty szukasz niewierzący:)
gdzie oni? Gdzie twoje zamartwianie sie o obroty i kierunek kursów mirbudu i jhm?
bieduj szmato oszukańcza:)
Bando nedznych złodziei to ja się bawię waszym kosztem debile.
Kryminalista założył firę żeby okradac ludzi a wy zapchlone psy pomagacie mu kraść.
Kpię z was i gardzę wami.
W swojej biedzie i ze swoimi długami oszukańcza szmato to mozesz sobie kpić ale w marzeniach. Biedująca gnido baw nas:)
pamietasz szmato ? Miało byc 0,12 na jhm i 0,3 na mirbudzie buhaha
Szmato jak żresz oszuście za cudze to nawet twoje odchody nie należą do ciebie
nie jestes szmato nawet właścicielem wlasnego klocka
to własność jeznacha i innych buhaha
Możesz sobie spokojnie to gówno zjadać pachołku złodzieja. To chamy żrecie to ukradliście mi i innym firmom. Zrób lachociągu laskę z połykiem temu złodziejowi to cie uspokoi.
twoja matka skazała cię na taki l;os zostawiając cie na kupie gnoju obsrańcu.
Jeznach podobnie jak mnie możesz pocałować w dupę gównozjadzie.
Na pieszczoty oszukańczy niewypłacalny ścierwie to umów z proboszczem jak to robiłeś za młodu. Spłacisz szmato wszystkie swoje długi. Jestes debilem który myślał ze na krzywy ryj utrzyma sie na rynku buhaha
szmata jarzyny prezesuje:)
powszechnie wiadomo o adinstalowskim calowaniu i lizaniu dupy on to uwielbia chomik mu codzien dupsko piesci hehehihi to jego paskudne fantazje. Idiota i zboczeniec pisze o tym na forum
Wy złodziejskie mendy tak myślicie. Każda wasza inwestycja to jeden wielki przekręt za który odpowiecie karnie bo ten złodziej mirgos juz dwa razy został karnie skazany za złodziejstwo.
Możesz mnie debilu pocałować centralnie w dupę.
Takie kurestwo jak ty adaś moze nam skoczyć:)
to szmatławy oszukańczy i partacki ad instal próbuje tu wyłudzić od 1,5 roku kasę i dokonuje przestępstw:) pozdrów jarzynę
Wy złodzieje wyłudzacie kasę od podwykonawców codziennie od wielu lat. Ten złodziej mirgos złapał już nawet dwa wyroki karne,
Ty dla mnie nie jesteś przeciwnikiem bo ty tylko psem u mirgosa. Jesteś obsrańcem na posługach.
Jak mu będziesz jutro ciągnął druta z rana powiedz temu złodziejowi co o nim sadzę i gdzie ta menda trafi.