Zarząd... ty umiesz cokolwiek innego napisać...? cokolwiek byś nie napisał i tak nie kupisz bo jestes zesrany... przeciez to widać po twoim nędznym tonie zdartej płyty...więc pozwól ludziom spokojnie funkcjonowac ok?...daj sobie spokój...my juz wszyscy wiemy ze MGM to padaka i ze bedzie po 10 groszy...i nie chcemy jej...zgadzamy się z tobą w pełni...juz nam tego nie powtarzaj... zapraszam cię na inne wątki...na większosci ludzie się gówno znają i nie wiedzą ze ich spółki to gówna... idz i szerz kaganek gierłdowej oświaty...zostań bohaterem setek, ba! tysięcy wątków...pokaż im!...a potem stań przed lustrem i szczerze się uśmiechnij...pogratuluj sobie...pomyśl...tak to ja! BOHATER... to mój czas.... i wtedy będziesz mógł spokojnie zasnąć...może wtedy pierwszy raz uda ci się bez tabletki ?... a więc do dzieła Zarząd... pokaż im! pokaż wszystkim! działaj! pełny wdech i przed szeregi BOHATERZE... i pamiętaj my już wiemy i nie ruszamy śmiecia! pędź!! trzymamy kciuki Zarząd... gnaj na barykady...nie marnuj chwili Zarząd! To twój czas.... PS..Zarząd my wiemy...wiesz co...?...leć! ..PS2...My naprawdę wiemy!
Majster to tylko sie cieszyc, bo ty oznaczalo ze im zalezy i beda chcieli pomnazac majatek firmy. Ja mam zle doswiadczenia z KKH gdzie po lockupach prezesi sie wysypali a kurs szoruje od roku czasu po dnie.....czas pokaze jak bedzie, ja trzymam poki co i czekam na wyniki za III kw