Dnia 2013-10-25 o godz. 20:11 ~wkrotce napisał(a):
> nie doceniali spółki
myśleli, że z takim potencjałem po ,20
> bedzie chodzic
kupią po dwa trzy złote
Witam - ładnie wytrzymaliście dziś ciśnienie - musiałem dokupować po 0,38 0,39 i takie groszowe ilości dalej będzie tylko łatwiej a kurs - 1,5 zł do końca roku spokojnie
teraz będzie wam łatwiej chłopcy - będę jego kolejnym stabilizatorem a prawda jest taka że
macie w ręku perłę - inaczej bym jej nie kupił - spółka ma ogromny potencjał i pieniądze już pewne i chociaż będą tu pisać pierdoły nie dajcie się zwieść - DEP ma świetlaną przyszłość
owszem - jestem nadęty i zarozumiały bo stać mnie na to:)
myślący pewnie się domyślają kim jestem
a mnie nie zależy żeby się ujawniać - nie teraz przynajmniej
na flu - niestety moja zabawa skończona więcej dokupić nie mogę bo moje nazwisko trafiłoby niedługo na listę akcjonariuszy a na tym bardzo mi nie zależy- alternatywą jest właśnie dep, lst i inne spółki tego typu i jasne że oscylatory nie wychłodzone wbrew bzdurom jakie pisałem wczoraj - sygnał zakupu jest silny a akcjonariusze pierwszą małą bitwę wygrali broniąc kursu:)
pozdrawiam myślących i życzę udanego weekendu
to wszystko bedzie.jak na pmi i fluid.ale wtedy jak dostana kredyt na tyle mil zielonych.5 listopada sie dowiemy. Jezeli nie dostana albo znowu odrocza termin to sami wiecie jak to w dol poleci.Jezeli dostana to moze to wisiec kilka dni i otworzyc na kilku set %wiec jest ryzyko jest zabawa
Dnia 2013-10-25 o godz. 21:01 ~wariat napisał(a):
> to wszystko bedzie.jak na pmi i fluid.ale wtedy jak dostana
> kredyt na tyle mil zielonych.5 listopada sie dowiemy.
> Jezeli nie dostana albo znowu odrocza termin to sami wiecie
> jak to w dol poleci.Jezeli dostana to moze to wisiec kilka
> dni i otworzyc na kilku set %wiec jest ryzyko jest zabawa
Powiem więcej nie kredyt będzie na 100% on po prostu już jest .. teraz tylko papierologia i jesteśmy w domu. Najważniejsze co za to kupią i ile % z tego będą wyciągać co roku. Nie mogę się doczekać na listę nieruchomości bo to nam powie w jakiej lidze będziemy ;)
Pare dni jeszcze mamy , za chwile święta a później to już tylko zostaje wsiąść na sanie i zapitalać z tym świętym mikołajem na rajd WRC ;) Obi już do nas zawitał ( witamy) za chwile przyjdą inni na zakupy już niewiele czasu zostało nam do tego aby Depend stał się sławny a Ci co zrobili zakupy już teraz będą liczyć zyski nie w dziesiątkach % .
Do połowy bieżącego tygodnia tj do 23/10/2013 zbierane są ostatnie dokumenty od członków syndykatu. Są to Credit Facility Agreement i Collateral Assignment Agreement. 2. Dokumenty te muszą zostać jeszcze rozesłane do banków korespondentów, który to proces będzie realizowany w ciągu bieżącego tygodnia tj.do 25/10/2013, po otrzymaniu ostatnich brakujących kompletów dokumentów, o których mowa w punkcie powyższym. 3. Wdrożenie zweryfikowanych umów planowane jest wstępnie na 5 listopada 2013 r.
Jeżeli pojawi się informacja o kupnie akcji przez Klubę to będzie wszystko wskazywało że znał ile będzie trwała ta procedura a to już nie jest fer
Bo życie już takie jest .. pewnie Ty mając taką wiedzę trzymałbyś akcje cały czas zamiast opchnąć na "górce" trzymałbyś je w sejfie ;) Szkoda że nie jesteś prezesem ;) tak byłaby wtedy sytuacja klarowna. No ale cóż jak to mówią chłopaki nie płaczą, czekaliśmy dłużej niż każdy zakładał więc mam nadzieję że i wynagrodzenie za ten czas będzie też takie jak się nie spodziewaliśmy ;) Zresztą Ty spekulant czekasz dosyć krótko więc nie narzekaj ;)
Dnia 2013-10-27 o godz. 21:23 ~spekulant 1973 napisał(a):
> Ryba z wykresu tego nie wyczytał
jeżeli coś łykam to tak łatwo nie oddaję
a o kurs jestem spokojny:) niech spada lub rośnie - te 0,39 w piątek to moja robota- nie chciało mi się czekać na kilka groszy korekty:)
Oficjalna informacja o terminach ukazała się 21.10.13r a Ryba napisał 17.10.13r to ktoś komuś szepną wcześniej . A tak na marginesie zarząd musiał znać daty do kiedy może składać papiery tylko nie ujawnił tego oficjalnie a nie ujawnił bo miał w tym cel pan prezes i jego tajemniczy inwestorzy