• A czas ucieka.... Autor: ~Ryba [89.72.191.*]
    kółeczka się kończą idzie nowe......a akcji coraz mniej na tych poziomach i z każdym dniem będzie trzeba kupować coraz drożej. Miłego weekendu
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~sena9 [46.186.4.*]
    cztery i pół był w sklepie po sznurek i do lasu się wybierał.
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~wkrotce [83.5.126.*]
    nie doceniali spółki
    myśleli, że z takim potencjałem po ,20 bedzie chodzic
    kupią po dwa trzy złote
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~sena9 [46.186.4.*]
    nie rozumią sumy i tego że ta kasa będzie pracować .
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~obi wan [178.216.139.*]
    Dnia 2013-10-25 o godz. 20:11 ~wkrotce napisał(a):
    > nie doceniali spółki
    myśleli, że z takim potencjałem po ,20
    > bedzie chodzic
    kupią po dwa trzy złote
    Witam - ładnie wytrzymaliście dziś ciśnienie - musiałem dokupować po 0,38 0,39 i takie groszowe ilości dalej będzie tylko łatwiej a kurs - 1,5 zł do końca roku spokojnie
    teraz będzie wam łatwiej chłopcy - będę jego kolejnym stabilizatorem a prawda jest taka że
    macie w ręku perłę - inaczej bym jej nie kupił - spółka ma ogromny potencjał i pieniądze już pewne i chociaż będą tu pisać pierdoły nie dajcie się zwieść - DEP ma świetlaną przyszłość
    owszem - jestem nadęty i zarozumiały bo stać mnie na to:)
    myślący pewnie się domyślają kim jestem
    a mnie nie zależy żeby się ujawniać - nie teraz przynajmniej
    na flu - niestety moja zabawa skończona więcej dokupić nie mogę bo moje nazwisko trafiłoby niedługo na listę akcjonariuszy a na tym bardzo mi nie zależy- alternatywą jest właśnie dep, lst i inne spółki tego typu i jasne że oscylatory nie wychłodzone wbrew bzdurom jakie pisałem wczoraj - sygnał zakupu jest silny a akcjonariusze pierwszą małą bitwę wygrali broniąc kursu:)
    pozdrawiam myślących i życzę udanego weekendu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.83.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~Martin EWP. [188.147.67.*]
    Dziękujemy za uznanie.
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~Bartek [94.251.213.*]
    ludzie....tutaj bedzie drugi FLUID i PMI...i jak ktos tego nie widzi to nie ma co szukac na gieldzie.
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~wariat [82.145.221.*]
    to wszystko bedzie.jak na pmi i fluid.ale wtedy jak dostana kredyt na tyle mil zielonych.5 listopada sie dowiemy. Jezeli nie dostana albo znowu odrocza termin to sami wiecie jak to w dol poleci.Jezeli dostana to moze to wisiec kilka dni i otworzyc na kilku set %wiec jest ryzyko jest zabawa
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~Bartek [94.251.213.*]
    Dnia 2013-10-25 o godz. 21:01 ~wariat napisał(a):
    > to wszystko bedzie.jak na pmi i fluid.ale wtedy jak dostana
    > kredyt na tyle mil zielonych.5 listopada sie dowiemy.
    > Jezeli nie dostana albo znowu odrocza termin to sami wiecie
    > jak to w dol poleci.Jezeli dostana to moze to wisiec kilka
    > dni i otworzyc na kilku set %wiec jest ryzyko jest zabawa

kredyt bedzie na 100 %......
  • Re: A czas ucieka.... Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Powiem więcej nie kredyt będzie na 100% on po prostu już jest .. teraz tylko papierologia i jesteśmy w domu. Najważniejsze co za to kupią i ile % z tego będą wyciągać co roku. Nie mogę się doczekać na listę nieruchomości bo to nam powie w jakiej lidze będziemy ;)
    Pare dni jeszcze mamy , za chwile święta a później to już tylko zostaje wsiąść na sanie i zapitalać z tym świętym mikołajem na rajd WRC ;) Obi już do nas zawitał ( witamy) za chwile przyjdą inni na zakupy już niewiele czasu zostało nam do tego aby Depend stał się sławny a Ci co zrobili zakupy już teraz będą liczyć zyski nie w dziesiątkach % .
  • Re: A czas ucieka.... Autor: dark7 [87.207.23.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=nAH_kWqmd4c
  • Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: ~spekulant 1973 [178.42.246.*]
    Do połowy bieżącego tygodnia tj do 23/10/2013 zbierane są ostatnie dokumenty od członków syndykatu. Są to Credit Facility Agreement i Collateral Assignment Agreement. 2. Dokumenty te muszą zostać jeszcze rozesłane do banków korespondentów, który to proces będzie realizowany w ciągu bieżącego tygodnia tj.do 25/10/2013, po otrzymaniu ostatnich brakujących kompletów dokumentów, o których mowa w punkcie powyższym. 3. Wdrożenie zweryfikowanych umów planowane jest wstępnie na 5 listopada 2013 r.

Jeżeli pojawi się informacja o kupnie akcji przez Klubę to będzie wszystko wskazywało że znał ile będzie trwała ta procedura a to już nie jest fer
  • Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Bo życie już takie jest .. pewnie Ty mając taką wiedzę trzymałbyś akcje cały czas zamiast opchnąć na "górce" trzymałbyś je w sejfie ;) Szkoda że nie jesteś prezesem ;) tak byłaby wtedy sytuacja klarowna. No ale cóż jak to mówią chłopaki nie płaczą, czekaliśmy dłużej niż każdy zakładał więc mam nadzieję że i wynagrodzenie za ten czas będzie też takie jak się nie spodziewaliśmy ;) Zresztą Ty spekulant czekasz dosyć krótko więc nie narzekaj ;)
  • Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: ~spekulant 1973 [178.42.246.*]
    ktoś to skupuje skupuje już od dłuższego czasu bo wiedział o tym że miał na to czas. Spółeczka jest świetnie przygotowana do drogi.

I tutaj ciekawe zdanie autora tego postu napisane dn. 17.10.2013r

Ktoś wie przed podaniem informacji według mnie to jest karane

• Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: ~obi wan [178.216.139.*]
    Jeżeli pojawi się informacja o kupnie akcji przez
    > Klubę to będzie wszystko wskazywało że znał ile będzie
    > trwała ta procedura a to już nie jest fer

no nie jest ale z drugiej strony gdyby nie kredyt to też bym nie wchodził
    a kredyt dostaną:) a w sumie to już dostali:)
    Ryba z wykresu tego nie wyczytał
  • Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: ~obi wan [178.216.139.*]
    Dnia 2013-10-27 o godz. 21:23 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > Ryba z wykresu tego nie wyczytał

jeżeli coś łykam to tak łatwo nie oddaję
    a o kurs jestem spokojny:) niech spada lub rośnie - te 0,39 w piątek to moja robota- nie chciało mi się czekać na kilka groszy korekty:)
    ja nie piszę o piątkowej sesji tylko o tym co ryba napisał 17.10.13 r gdzie nie było żadnej informacji to ktoś tutaj gra nie czysto
  • Re: Czy zarząd znał daty że to będzie tyle trwało ? Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Ale już 17 dostałeś to info mogłeś się więc przygotować i cena była super ;) Zawsze możesz to zgłosić gdzie trzeba jak Cię ta sprawa nurtuje ;)
    Oficjalna informacja o terminach ukazała się 21.10.13r a Ryba napisał 17.10.13r to ktoś komuś szepną wcześniej . A tak na marginesie zarząd musiał znać daty do kiedy może składać papiery tylko nie ujawnił tego oficjalnie a nie ujawnił bo miał w tym cel pan prezes i jego tajemniczy inwestorzy
    zgłosić to powinni Ci co ponieśli stratę że nie zostali dobrze poinformowani
    Ja poniosłem głównie czasową bo średnią mam całkiem całkiem ale tego nie zrobię :) Nie wiem czy ktoś się poczuje do obywatelskiego obowiązku ;)
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~sena9 [83.26.82.*]
    czas ucieka a Rybie jeszcze trochę papieru do opylenia zostało. Zbierać golasy z Orunii!!!!!
  • Re: A czas ucieka.... Autor: ~mocca [89.74.107.*]
    sena9 - byłeś w POZnaniu ?
    nie przypilnowali 3 pkt
    teraz WZA w Bydgoszczy
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.