A już wyglądało na to, że 4,5% przekonał się do Depa i kupił akcje. Chociaż głowy nie dam, że tak nie zrobił a te negatywne wpisy, chociaż już bardzo rzadkie, tak dla zmyłki i zachowania fasonu :)
Ale chyba mam pecha-wczoraj 4,5 sugerował 32 grosze-ustawiłem się i nic.Dzisiaj ustawiłem-trochę póżno -36 groszy i tez chyba nic-ale czekam-może 4,5 mi odsprzeda ?
Niestety-za 36 groszy też nie kupiłem-i tak słuchać 4,5- już nie mówiąc o 32 groszach-a pisał chyba o tym wczoraj-nie mogę już na Nim polegać,a taki zdawałoby się ,że był tak uczynny i znający arkana giełdy-przecież coś pisał o wykresach świecowych-no niestety nadal nie jest wiarygodny tutaj na Forum.
4.5 jak tam siedzisz i ze lzami w oczach ? liczysz kolejne białe swiece ? :) w ciagu dnia juz Ci sie czarne marzyly a tu masz 5 z serii biala musi Ci gul strasznie skakac do tego ma dolny knto ktory wg Ciebie jest 100% wyznacznikiem trendu hahaha ciemnotka z Ciebie straszna a juz teksty dotyczace analizy technicznej ponizej jakiegokolwiek poziomu czekaj czekaj sobie juz kolejny dzien na spadek ceny ale jak widzisz ona nie chce spadac a z kazdym dniem coraz cieplej sie robi bo zblizaj sie kolejne kuminkaty :) jako taki znawca AT na pewno spogladasz rowniez na AD i przecierasz oczy widzac olbrzymia akumulacje choc juz zaczynasz wbrew faktom pisac o jakis rozdanych ubrankach haha tak gruby przed dustaniem kasy i zakupami oddaje akcje haha co za mongolska teoria :D . Tyle dni, tygodni, miesiecy godzina po godzienie sililes sie i probowales akcjonariuszom obrzydzic akcje a jako jeden z nielicznych straciles okazje na zarobek w spotaci 100% zwortu to musi byc piekelnie bolesne posldy zacisniete na maksa bo zal dupsko sciska z reszta pieknie to widac po tonie Twoich wypowiedzi :) brawo dostales to na co zasluzyles czyli na maxa wyfrajerowany wlozyles w wsztsko najwiecej wysilku a nie dostales nic no poza ostrym usatrciem nosa w zadnym innym wypadku by mnie to nie cieszylo ale w Twoim... Ha malina :))
Pozdrawiam Seba :D
Witaj Seba .. długo nie pisałeś :)
Za chwilę pewnie 4,5 napisze że kupił za 21gr a pisał co pisał właśnie tylko po to aby obrzydzić leszczom spółkę ... ewentualnie pojawi się nowy nick ( z IP 4,5) ;)
Jedno jest pewne , posty będą nacechowane coraz mniejszą pewnością siebie bo do tej pory pracę miał ułatwioną ;) a cisza w firmie bardzo mu to ułatwiała.
4,5-POSTY DOT. ZAKUPÓW AKCJI ZA 32GROSZE I ZA 36 GROSZY to była tylko z mojej strony ironia i ukazanie ,że nie wolno nigdy wybiegać przed szereg.Jestem zbyt doświadczonym graczem , by wsłuchiwac się w Twoje wypowiedzi , tym bardziej byś zarządzał moim kapitałem./OCZYWIŚCIE POŚREDNIO POPRZEZ SUGESTIE/.
Chciałbym ,jako troche starszy od Ciebie i bardziej doświadczony gracz grą na giełdzie ,polecić na wolne dni-sobotę i w niedziełę-przeczytanie podstawowej lektury - Giełda-podstawy inwestowania -autora-Adama Zaremby-a w szczególności str.146-167.-rozdział 10.Pozdrawiam-zawsze jest odpowiedni czas na przyznanie się do błędu-to nic nie kosztuje a jednak wiele zyskuje.
Witaj dark na forum przez dluzszy czas milczalem ale zawsze wychodzilem z zalozenia ze pewna ilosc akcji zostawie do samego "konca"...nie po to tyle sie tutaj kisilem, jezdzilem na walne itd zeby pozniej pluc sobie w brode. Akcje mam i bede mial do momentu do kiedy posiada je Kukolewski takie mialem zalozenie od poczatku a na forum teraz staram sie udzielac tylko w chwilach kiedy sa podawane komunikaty dotyczace kredytu codzienne pisanie i prostowanie tlukow typu 4.5 juz mnie zmeczylo ;) Pozdrawiam
He he he tak też myślałem ... widzę że strategię mamy podobną ;) z tym że ja się częściej udzielam a 4,5 już kiedyś pisałem że należą się podziękowania bo tyle godzin pracy poświęcił żeby inni mogli sobie tanio dokupić :) nie wiem tylko czy świadomie czy nie ;)
Swoją drogą popularność swoją na spółce będzie miał po wsze czasy ;)
może to brzmi niewiarygodnie, ale udało mi się zarobić na węglopexie - kupowałem po 15 sprzedałem po 25 :) nie był to mój deal życia, ale jednak się udaje... tutaj na szczęście krawce to margines...
Bałwan to zależy co będą robić z zyskiem , jeżeli będzie on powtarzalny i zechcą się nim podzielić w postaci dywidendy to na pewno część akcji sobie zostawię jeżeli nie to pewnie opchnę ale cena sprzedaży na pewno nie będzie groszowa - nie po to tyle miesięcy kisiłem tu gotówkę ;)
@inwestorka jak już Piotr napisał to nie jest spółka krawców ( celowo z małej) oni jeżeli jeszcze mają to jest to już margines a raczej powywalali już wcześniej zbierając kasę na kary idące w mln złotych ;) Może też i dzięki nim mamy taki kurs a nie 60-70gr co obniżałoby rangę ciężkiej pracy naszego guru 4,5 ;)