tez o to mi chodzi żeby wzbudzić dyskusję ,nie wierze ,ze nikt już akcji nie posiada ,po ogł.spadło na 6 groni,to 'twarde dno" moim zdaniem,pare zeta i jest 12 groni. Najważniejsze ,że z tą "upadłością ' też mi coś nie gra. Skojarzenie z Mediatelem samo nachodzi na myśl ,pozdrawiam .
Jak akcje były po 50 groszy też wystarczyło kilka K żeby była złotówka ... Niektórzy chyba nie wiedzą co to zlecenia ukryte. Przedszkole. Widać było rano że na samych 8 groszach stoi 40K ukrytego papieru. A co wyżej?
co to z aukryte jeśli je widać;)? tko pokazuje wszystko ;) ktoś tam dal na kupnie 39kilo po 9 tko nie drgnęło wiec musi być milion albo 2 na sprzedazy po 8 ;)ale to zbyt proste :)
I co z tego ze sprawdza. Jak narazie nic z tego nie wynika. Wczoraj stało na 8 gr ok 40k
o wartości 3 tys zł. Wychodzi na to ze tu nie leszcze a leszczyki grają . Sam sie do nich zaliczam. A to nie wróży nic dobrego. Tutaj gra idzie na 1 grosz. Jak zleci dobiore ,usrednie i może wyjdę na 0 . Całe szczęście ze nie mam tego duzo.