Kurs Ergu kierunek 0,80zł wszystko na to wskazuje że będzie to powolny z lekkimi korektami wzrost ceny tego papieru, cenę 80gr powinniśmy osiągnąć w styczniu 2014r.
Jak wysoko ten papier zdrożeje przy założeniu ciągle poprawiających się wyników finansowych tego nikt nie wie.
Gościu gdy Erg będzie po 1,4 czy dalej będziesz się podpisywał "nigdy więcej erga"???????????? Skoro nie chcesz tego papieru kupować to po co się tym Ergiem zajmujesz???????????
Według mnie rusza powoli na północ cała giełda, więc Erg też zdrożeje.
nie podniecajcie się tak bardzo ostatnimi wzrostami bo obroty są bardzo małe. dawniej jak erg wybijał się to obroty dochodziły do 14 mln zł, a dzisiaj było niewiele ponad 70 tys zł
i bardzo dobrze że są niskie obroty i że mimo to kurs rośnie, gdy będą takie obroty jak kiedyś to ERG będzie kosztował kilka złoty albo kilkanaście ale wtedy na giełdzie musi trwać hossa a ona kiedyś przyjdzie stagnacja i bessa nie trwają wiecznie, z resztą hossa też nie trwa wiecznie.
nie wiem czy uda im się reanimacja erga. patrząc na kurs idzie im to bardzo ciężko, takie małe spółki przy dobrych informacjach z rynku zazwyczaj ostro idą w górę w kilka dni, a tu jakoś kiepsko to wygląda
ale na co liczycie że ktoś wam podciągnie kurs bo jest dobrym wujkiem , a wy mu wrzucicie potem swoje akcje i będziecie krzyczeć na forum że jesteście zarobieni albo pisać kupiłem p 35 gr sprzedałem po 65 gr , szybki deal , jestem mistrzem inwestycji :)))))))) no way
kupujcie sami kurs na pewno pójdzie do góry , a tu wszyscy chcą sprzedać albo odrobić straty :))))
zapamiętałem cię z tego że zawsze pisałeś jak potłuczony i jak widzę nic się nie zmieniło.
zajmij się tym co ci najlepiej wychodzi czyli zbieraniem puszek. jutro wystawię przed dom worek z puszkami więc jak chcesz to przyjedź po nie z samego rana
I kwartał i II kwartał były przecietne więc III kwartał powinien być podobny. euro staniało, coraz więcej sprzedają więc powinno to zbilansować duże wynagrodzenie zarządu, ale wydaje mi się że same przeciętne czy też dobre wyniki w porównaniu do lat ubiegłych nie swpowodują dużego wzrostu kursu. bez infa o jakimś super kontrakcie, inwestorze czy przejęciu nie ma szans na wysoki kurs akcji
Odnośnie wyceny, na razie tego nie widać, ale w czym problem podneiść kurs BIOERG na 80gr w tydzień i tym samym pomnozyć sobie prawie 66% kacji razy tą cenę. tak samo zarżad ma akcje własne a im wyżej sa wycenione na rynku tym i cała spółka jest więcej warta. Wyniki to jedynie pożywka dla spekulantów, jeśłi mają byc dobre to akcje trzeba miec przed ich ogłoszeniem a w momenciep odania sprzedac zzyskiem w innym wypadku to marny zarobek.
jest okazja aby blysnac na koncu roku, listopad-grudzien to okazja na choc lekkie zmazanie zlego wizerunku firmy.
Zadne prowizoryczne skoki tego nie zrobia, tylko trwaly wzrost kursu na poziom ok.90 gr z duza tendencja dalszego i trwalego wzrostu, inaczej to c.d.sciemy