...wykres 3 miesięczny z dziennymi poziomami zamknięcia... mi to wygląda raczej na kontynuację trendu przy linii wsparcia... poza tym mamy najniższe obroty od połowy września... naprawdę przydałoby się to info o klepnięciu układu przez SR... papier naprawdęmało płynny... zleceniem za 150zł... ktoś zwalił kurs na dogrywce... komedia !!!
...jak tu jakąkolwiek analizę przypiąć??? :(
To, że malo płynny to w razie pozytywnego scenariusza oznacza także spory wzrost.
Wolumen niziutki dzisiaj, szansa iż jutro znowu na plusie - może czeka nas rozstrzygnięcie gdyż powoli jednak wygląda na to iż kurs spółki będzie musiał obrac widoczny kierunek sugeruje to wykres i oscylatory.
Patrząc na taki ROC to definitywnie wzrosty obstawiam, ale cóż inne oscylatory także wskazują iż punkt przesilenia /decyzja co do kierunku się zbliża.
Pozdrawiam poważnych inwestorów!
P.S.
Ktoś ma jakąs ciekawą spółke do zaproponowania? Bo tak trafiłem przykładowo na YAWAL i zaciekawiła mnie....jakies propozycje?
Witam,
Ja ze swojej strony polecam Redan, spółka ładnie poprawia wyniki i stawia na sprzedaż w internecie (wzrost sprzedazy o 95%) właśnie jest po korekcie ...
Kolejną którą mam w portfelu to Lubawa, mase kontraktów przed sobą, możliwa dywidenda w przyszłym roku, kto wie co się tu urodzi :)
pozdrawiam