• Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~kim [213.77.117.*]
    Wyroby i biznes Tar to najwyższy poziom.W Berlinie na bankiecie gdzie serwowano Tar byli pełni podziwu jakością wyrobów.Moźna powiedzieć,że w klasie lux to najlepsze wyroby.Widzę ogromny potencjał oj będzie się działo.
  • Re: Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~abc [79.184.150.*]
    już się dzieje... powoli ale we właściwym kierunku.
  • Re: Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~piotrek [89.229.139.*]
    spółka warta zainteresowania, 1. świetne fundamenty i perspektywy ( zwłaszcza w obliczu rozpoczynającego się odbicia gospodarczego) 2. analitycy korzystnie oceniają tę spółkę 3. prawie zerowa obecność na forum, brak oszołomów i naganiaczy, wyjątkowa kultura aż dziw bierze, jestem tu praktycznie od początku i nie mam zamiaru szybko wychodzić, nie muszę nerwowo sprawdzać kursu kilka razy dziennie, spółka stabilna, przyszłościowa pozdrawiam
  • Re: Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~brr [176.111.132.*]
    papier pokazał siłę na koniec dnia.

pozdr
  • Re: Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~kim [213.77.117.*]
    cały ten tydzień to lekka i płaska korekta ale z kresek widać mocne wybicie w okolice 17.70.Spokojna dyskusja, bez złych emocji i naganiania.pozdrawiam
  • Re: Tarczyński - mocny gracz segmentu lux Autor: ~abc [79.184.141.*]
    Sądzę, że spółki takie jak ta, dobrze zarządzane i dobrze rokujące, bo z niemałym potencjałem sprzedaży, okażą się niebawem pewną inwestycją oferującą zysk nie do pogardzenia. I to na rynku dóbr klasy premium, który wbrew pozorom w ostatnim czasie rośnie a nie maleje. I to pomimo wszechobecnego narzekania wielu na naszą sytuację gospodarczą jako taką. Trzymam również kciuki za eksport, bo tam spożywcze produkty lux docenią najszybciej przy wszechobecnym zalewie masówki jak Europa długa i szeroka.
[x]
TARCZYNSKI -2,72% 125,00 2025-10-02 16:44:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.