Witam, Witam,
Przesiadam się z PMI:):) Mam nadzieje wskoczyć przy 0,40 (mam nadzieje że parę grosików spadnie jak groszowcy zacznąrealizowac zyski)? Mam zamiar zajechać z Wami wysoko...OBY:) pzdr
zaraz ci norman czy 4,5% napisza zebys poczekal na 19gr :)) jak to czekanie skonczylo sie dla tych, ktorzy im uwierzyli wlasnie widac....mogli miec prawie 100% zysku a pewnie dalej czekaja
mysle ze w poniedzialek i wtorek....a teraz na forum beda ujadac ci co sprzedali i chca kupic znowu duzo nizej...ale nie tym razem. Sytuacja jest coraz bardziej klarowna i jasniejsza. Czekamy i liczymy kaske...ktora bedzie nam rosla i rosla:)
co to znaczy wprowadzajacego w blad ? nie czytales pyskaczu zadnego mojego wpsu pewne odkad tutaj jestem a klapiesz dziobem bo na hypie zdecydowales sie kupic akcje :D
powiedzialem, do piaskownicy (a w twoim przypadku raczej do budy)
He he he jestem tylko ciekawy kiedy i 4,5 przyzna się że jest na pokładzie , cena dalej bardzo promocyjna więc pewnie wkrótce zrozumie że taniej już nie będzie - no chyba że cichaczem już dawno skubie a tylko płoszy amatorów akcji żeby za szybko pociąg nie odjeżdżał. Norman o tyle ma rację że nie powinno się podejmować decyzji na podstawie wpisów ludzi z forum których się nawet nie zna - często jest tak przecież że zapakowani widzą wszystko na różowo a Ci co dopiero chcą kupić obrzydzają jak mogą ( patrz wcześniej spekulant,Norman) takie życie i trzeba się nauczyć samodzielnie podejmować decyzje :)
Pozdrawiam nowych kolegów i nie pękajcie za szybko :)
nie musialem czytac... bo takich ludzi nie czytam bo szkoda wzroku psuc... wystarczylo przeczytac co tu napisales w tym watku ze sie przyznales jak robisz i co sadzisz o innych... mniej doswiadczonych... aby tylko kogos w "h" zrobic... bez honoru
akcje mam w zadowalajacej mnie cenie bez plackania glupot na forum
marre - a widzisz, tak jak mówiłem, kłapiesz a nawet nie wiesz co pisałem. a do tego nawet dziś byłem tak fajny że wkleiłem screena potwierdzającego że wróciłem. ale jak tu takie mózgotrzepy jak lork siedzą które nawet wtedy uważają że z jakimś moim kolegą forumowym wymieniamy się screenami to już nic nie poradzę :D
co więcej, nawet mówiłem że idę zobaczyć co na pmi się dzieje i że wrócę, nie sądziłem że moje wpisy są aż tak decyzyjne przy trzymaniu kursu do czasu pojawienia się informacji :D
gorszego forum jak polski bankier i parkiet to nigdzie nie widzialem... siedze na gieldzie zagranicznej i dyskusje tam a tu to jak dzien i noc... zawisc to polska specjalnosc
tak to wyglada czytajac polglowkow 4.5 inteligencji i innych przegranych zyciowo...
No weź, kiedyś 1-2 wątki w ciągu dnia były prowadzone , teraz natrzaskane że nie wiadomo co czytać ;) Mam czas wieczorem na te sprawy to trochę mi czasu zajmuje , kiedyś 5min wystarczyło ;) Teraz zaniedbuje czytanie innych moich spółek :)
Wątków jest rzeczywiście więcej ale bez przesady. (Widziałem wiele spółek, na których przy takich wzrostach nie starczało na nowe wątki jednej strony forum). Ja też wczoraj wieczorem przejrzałem wątki i wpisy z drugiej połowy dnia i zajęło mi to niezbyt dużo czasu. Natomiast nowych nicków mało. I tak to widzę.