• info dotyczace mojego portfela Autor: ~konjo [89.72.212.*]
    zalecam spółki silne fundamentalnie i technicznie

CIECH - rośnie dynamicznie

FFI - będzie wkrótce rosnąć bardziej dynamicznie

Nie to, żebym odstręczał od Vedii... No ale, los ulokowanego tutaj kapitału łatwo przewidzieć... Żółci mają duży apetyt i lubia frajerów :)

To nie jest rekomendacja lecz opinia. Uprasza się o ew. wypowiedzi na cywilizowanym poziomie. Tak przy okazji, bardzo lubię czytać infa o nowych zamówieniach, zwrotach podatku, etc, a następnie raporty, w których ślad po tych informacjach ginie...
  • Re: info dotyczace mojego portfela Autor: ~Zen [83.145.174.*]
    s....
  • Re: info dotyczace mojego portfela Autor: ~Tegi [31.62.177.*]
    Chciało by sie rzec walnij ko... Ale prosisz o rzeczowe i kulturalne ustosunkowanie proszę bardzo tylko najpierw odpowiedz szczerze co tu robisz na tym forum vedii, w jakim celu skoro spółka cię nie interesuje marnujesz tu swoj cenny czas koniu? Bo ja np mam akcje tej spolki i wszelkie analizy jakie tu robie wskazuja niedowartosciowanie ich ceny, mam tu swoj cel bo mam papier i kiedys bede go chcial sprzedac, mam tu business a ty? Tak po prostu siedzisz tu i charytatywnie pomagasz naklaniajac do przesiadki? Koń by sie usmial. Nie będę nikogo namawiał do niczego ani kitów zenil, Każdy ma swój lep, ale parszywe streczenie fałszywych sygnalow powinno sie tepic.
  • Re: info dotyczace mojego portfela Autor: ~konjo [89.72.212.*]
    wielokrotnie kiedyś pisałem, dlaczego się udzielam. Mam doświadczenie w biznesie, jestem inwestorem na GPW od wielu lat, i mierżą mnie geszefty na NC. Nie mam akcji Vedii i nie sądzę, bym w dającej się przewidzieć rzyszłości nabywał ten "walor". W mojej obecności tutaj nie ma nic merkantylnego.

NC to głównie chwytliwe zapowiedzi bez pokrycia w faktach. Chłyt marketingowy - cytując znakomity kabaret... Generalnie, czasami bawi mnie dyskusja ze świeżakami... pozdro dla starucha :)
    pozdro również dla jazzego, pamiętam jego piękne filipiki na GPPI... Czy ktoś pamięta jeszcze GPPI?..
  • Re: info dotyczace mojego portfela Autor: ~swój [193.239.37.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 21:44 ~konjo napisał(a):
    > wielokrotnie kiedyś pisałem, dlaczego się udzielam. Mam
    > doświadczenie w biznesie, jestem inwestorem na GPW od wielu
    > lat, i mierżą mnie geszefty na NC. Nie mam akcji Vedii i
    > nie sądzę, bym w dającej się przewidzieć rzyszłości nabywał
    > ten "walor". W mojej obecności tutaj nie
    > ma nic merkantylnego.

NC to głównie chwytliwe zapowiedzi
    > bez pokrycia w faktach. Chłyt marketingowy - cytując
    > znakomity kabaret... Generalnie, czasami bawi mnie dyskusja
    > ze świeżakami... pozdro dla starucha :)
    Wiesz że mam do Ciebie pewien sentyment :) robię swoje wbrew Tobie:)
    Ale powiedz na ilu jeszcze spółkach z NC jeździsz tak jak po Vedi jeżeli na wielu to ok to Twój konik jezeli tylko na Vedi to zauroczenie:)
    no nie, czuję się jak żołnierz na zachodnim froncie podczas Świąt, kiedy linia ognia stawała się miejscem dzielenia opłatkiem przez chrześcijan.

Kombinacja Vedii jest mocno zuchwała i oddziałuje głównie na małolatów, którzy nie mają pojęcia o biznesie, a którym rodzice finansują to całe elektroniczne badziewie. Stąd ten zabawny hurra optymizm części utopionych.

Chcesz, żeby podać spółki z NC, które są wydmuchami? To ponad 90% obecnych na tym parkiecie. NC to świetny biznes dla prawników, którzy lokują tam nic nie warte przedsięwzięcia, świetnie na tym zarabiając. Prawników głównie o proweniencji esbeckiej , którzy kiedyś obsługiwali przemyt alkoholu, narkotyków, ale znaleźli mniej niebezpieczne źródło przychodów. W świetle prawa...

Wiem, wiem, kolejne 750 tys. USD dla Chinoli...

• Re: info dotyczace mojego portfela Autor: ~wacet [85.192.222.*]
    ciekawie sie robi, wiecie dlaczego? pisałem kiedyś o zwątpieniu jako nieodzownym elemencie jaki powinien wystąpić poprzedzając wzrosty. To zwątpienie ( swoją drogą i mi się udzieliło ), totalna porażka, to wszystko było, teraz droga niepewności ( i jakże by inaczej "siewcy niepewności" ) będzie nam toważyszyć miejmy nadzieję w tworzących się w bólach wzrostach. Takie mozolne ciągniecie w góre jest najlepsze, szybki odjazd nie zawsze jest wskazany, trudniej wysiąść w odpowiednim miejscu....
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.