Jak spada to szczeka jak chory pies, jak rośnie i ktoś się spyta go co z jego przewidywaniami i czemu naganiał na sprzedaż na 21 groszach - nabiera wody w usta. Zauważcie, jeszcze ani razu nie odpowiedział, a takich pytań było ze trzy. Typowy jednostrzałowiec i życiowy nieudacznik.
On nie kupuje z prawej bo ktoś wywala, więc na pewno będzie strata bo w przeciwnym razie ktośby nie wywalał. Jednocześnie jak już uda mu się kupić jakimś cudem przy tej strategii to nie sprzdaje na lewo bo ktoś odkupi i na pewno zarobi :) to jest nowa teoria!
Widzę że szczekanie ciągle aktywne, w takim razie może ustosunkujesz się do naganiania na sprzedaż za 20+ groszy kilka dni temu i wieszczenie poziomów groszowych?
Wiem na razie tyle że jesteś z Łomży, ale będę wiedział więcej :)
NA REKLAMIE to można zarabiać, piwo jest W REKLAMIE, jeśli twoje kompetencje stoją na tym samym poziomie co umiejętności językowe to nie dziwię się tym tekstom o pośredniaku :) Proszę jeszcze o ustosunkowanie się do wyżej wymienionych zagadnień.
O co się starasz, bo nie bardzo widzę związek między twoimi wypowiedziami? Błąkasz się w ciemności jak kret, miedzy własnym tekstem . Robisz błąd w rozumowaniu, chłopie ( chociaż bardziej zalatujesz mi średniowiecznym kastratem ). Forum to nie CV. Chcesz uchodzić tu za filologa, spowiednika czy kogo tam jeszcze? Odpowiedz, bo to, żeś pospolity leszcz to jasne. Nie to miejsce i nie czas, człowieku. Widocznie pomyliłeś fora lub chcesz nadrobić jakieś braki emocjonalne.
Przytocz mi choć jeden wpis, w którym "naganiałem na sprzedaż po 20+" ? Chętnie przeczytam jeszcze raz. Tylko nie pęknij ze złości, gdy takiego nie znajdziesz :)
O poziomy groszowe jestem spokojny, będą :) po fali zachwytu, która już zanika - już to przerabiałem, w dniu "łączki" :) o tu:
https://www.bankier.pl/forum/temat_szmata-1973-byla,13184687.html
Szybko po tym wpisie wariat schował głowę, a kurs zeszmacił się migiem na 20 groli :)
Co do odpowiedzi, to uszły twojej uwadze
https://www.bankier.pl/forum/temat_uv,13369855.html
Ps. Pomyślanego śledztwa życzę. W razie trudności poproś o pomoc tych z wodogłowiem, z Komisji.
Wielkość sprawy to nie obietnice.
Nie to jak się zaczęło ale jak się skończy świadczy o sile.
Polka galopka dla kursu rozpocznie się wówczas, gdy Depend dopełniwszy tego, za co się zabrał, rozpocznie zamierzone nabywanie nieruchomości komercyjnych.
Wyobrażacie sobie publikację takich informacji, czytanie tego przy porannej kawie?
Już mi się gęba śmieje !!!
No cześć frajernia.
Widzę, że kilku baranów otrzymało nieco wyżej lekkie zjeby od moderatrora :))
To i tak najmniejszy wymiar kary, bo powinien potraktować was moczem.
mm, jak tam śledztwo? Odkryłeś coś więcej poza stratą na Dependzie ?
Dnia 2013-10-23 o godz. 08:55 ~bałwan sniegowy napisał(a):
> Oto wpis niejakiego 4,5% z grudnia 2012.
Autor | ~4,5%
> [82.139.164.*] 2012-12-18 11:08
Wielkość sprawy to nie
> obietnice.
Nie to jak się zaczęło ale jak się skończy
> świadczy o sile.
Polka galopka dla kursu rozpocznie się
> wówczas, gdy Depend dopełniwszy tego, za co się zabrał,
> rozpocznie zamierzone nabywanie nieruchomości komercyjnych.
> Wyobrażacie sobie publikację takich informacji, czytanie
> tego przy porannej kawie?
Już mi się gęba śmieje !!!
> Czyżby po prawie roku spełniało się?
Buhahahaha ten cyrk trwa od grudnia 2012? Teraz to sobie uświadomiłem, rok czekania i cały czas jest tuż-tuż. Twardzi jesteście :-)
Pracuję dużo i nie mam czasu odpisywać ci łachudro po 2 razy ;) Post wczorajszy usunął moderator, w weekend wynajdę ponownie twoje kretynizmy, tymczasem bez odbioru i śliń się dalej na odjeżdżający pociąg :)