do nastepnego infa bedzie kiszenie w okolicach 32-35......ale kierunek juz jest obrany...przyjda infa o nieruchomosciach i projekcjach finansowych to odetna od akcji i skonczy sie promocja
Mimo wszystko uważam niektórych z was za rozsądnych i zakładam, że wykorzystaliście tę ostatnią podbitkę do wyskoczenia z akcji, chciałem napisać wyrzucenia tego szmelcu, podobnie jak zrobił to kilka miesięcy temu prezes Kluba. Bo jeśli w tych skorygowanych umowach -zgodnie z ostatnim komunikatem stoi o zmniejszeniu wysokości linii kredytowej, to będziecie mieli duże minusisko.
4,5%, gdzie ty w ostatnim komunikacie widzisz cos o skorygowanych umowach, ja tam widze co innego, pkt 3. Wdrozenie zweryfikowanych umow planowane jest wstepnie na 5 listopada 2013 r. ,czytaj dokladnie na przyszlosc.
A nie przyszło Ci do głowy, że Kluba mógł sprzedać komuś pakiet żeby ten ktoś sobie porobił tzw. kółka, a sam sobie zagwarantował opcję odkupu za te same 0,6 zł/akcja nawet jak kurs będzie wyżej?
Teraz coś merytorycznie. Odpowiedź prezesa na wątpliwości związane z weryfikacją umów.
Wdrożenie zweryfikowanych umów oznacza wejście ich w życie.
Weryfikacja dotyczy tych, które dopiero mają zostać dostarczone. Nie ma
zagrożenia zmiany warunków, gdyż warunki zostały już ustalone i
zatwierdzone.
wyczowam tych słowach "Bo jeśli w tych skorygowanych umowach -zgodnie z ostatnim komunikatem stoi o zmniejszeniu wysokości linii kredytowej, to będziecie mieli duże minusisko." przekonanie co do tego ze kredyt bedzie teraz juz ten matolek nie pieje tak jak wczesniej ciagle podwarzajac wiare w przyznanie kredytu tylko insynuuje że na pewno zostana zmieniona jego wysykosc czy warunki haha szczekajacy piesek zaczyna wymiekac juz sam sie gubi w tym co robi i pisze :)
Głupiś i powinieneś oberwać batem. Tyle w sprawie Uv* lizusa macieja z grochowa czy jak mu tam było, temu drugiemu.
A co do oczekiwanego komentarza z mojej strony w sprawie "weryfikacji umów i niezmienności warunków", to tym bardziej godzi w zarząd, bo prezesina Dependa nadal bez akcji. Widać chłop wierzy to, co robi. Ale wiem, czemu to służy.
Jakoś nie było komunikatu, że główny akcjonariusz pozbył się pakieciku. Oj glupi on, inwestuje w wydmuszkę, co 4,5% już dawno wiedział. I sprzedał swoje 1000 akcji.