Kolego-posiadam pakiet akcji i tak jak Ty czekam na mocne odbicie waloru.Zadałem pytanie,by inni potencjalni akcjonariusze mieli do przeczytania różnorodne opinie dot. tego waloru-dlaczego?-bo w tej chwili są jeszcze niezdecydowani i czekają na rozwój sytuacji na tym walorze-stoją przed dylematem-czy już kupować , czy jeszcze czekać na niższe jego notowania.
Każdy kto filuje że może a nóż widelec uda mu się kupić 1 czy 2 gr taniej może się bardzo przejechać, bo jak pociąg odjedzie to będziecie wsiadać (i tylko wybrańcy) w pędzie.
Tomek-trzymam Ciebie za słowo.Z moim pakietem akcji czekam na bardzo solidne wybicie-musi pokonać granice 40 groszy-wtedy zacznie się prawdziwa rozgrywka na tym walorze.Myślę,że czekamy na potwierdzenie wiarygodności terminów z komunikatu spółki-pozdrawiam.
rozgrywka zacznie sie jak kurs na stale przebije poziomy okolic 55 gr. Miejmy nadzije ze to nastapi a zapalnikiem beda zdarzenia/komunikaty ktore zostaly zapowiedziane w ostatanim komunikacie nie ukrywam ze cieszylaby mnie rowzniez inf. o zakupie akcji przez kogos w RN szczegolnie w przypadku prezesa.
Pozdrawiam
nadal spółce ciąży sprzedaż przez prezesa akcji, jeśliby ktoś z RN kupił na rynku pakiet to byłby to świetny sygnał. ale w tym temacie cisza - ani prezes ani członkowie RN akcji nie mają a przynajmniej nie pamiętam komunikatu żeby się chwalili. więc kurs mnie nie dziwi
Możliwe ,że czekają z zakupami do czasu zamknięcia wszelkich prawnych formalności.Możliwe również ,że dokonują już zakupów a komunikat stosowny pojawi się w listopadzie.