• DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~zebu [213.156.116.*]
    Pogratulować. Już na dniach będziecie łykać grubo powyżej 50 gr.
  • tylko idiota myl ize dostana kredyt gdzie spola bankrut Autor: ~ta [82.115.65.*]
    a krawce 5 mln zl musz zebrac na zaplate kary

• Re: tylko idiota myl ize dostana kredyt gdzie spola bankrut Autor: ~zebu [213.156.116.*]
    Kolejny nawiedzony puszcza odgrzewane kotlety z Krawcami. Inwestorzy brali Depa po 36 groszy i nie po to by stracić. Myśleć i kupować bo im bliżej ponad 200 mln dolarów w kasie tym kurs będzie na coraz wyższych poziomach.
    Za tydzień, dwa tu może być ponad 1 zł.
  • Re: tylko idiota myl ize dostana kredyt gdzie spola bankrut Autor: ~Cyber Ghost [46.186.1.*]
    j.w. tamten to golas sprzedał 1000 akcji po 0.33 i nagania na spadki.
  • Dziecko Autor: ~olo [194.181.188.*]
    to jest kredyt a nie darowizna, firma na swoim koncie nie zobaczy złotówki z tych pieniędzy, jeżeli już to jest kredyt hipoteczny a nie gotówkowy. Dziwie się dlaczego yes w swoim wyliczeniu uwzględnił tylko wartość majątku a gdzie zyski z tej inwestycji, które ktoś oszacował pomiędzy 30 a 270 mln (swoją drogą spory rozrzut). A dlaczego taki bogacz jak lork nie kupuje akcji skoro ich wartość ma wynieść 53zł?
    Oficjalny FF to 6.065.000 akcji a po 0,32 to tylko 2.001.450zł a tu same grube ryby a nikt nie chce być jeszcze większym milionerem?

Ktoś napisał, że to jest kredyt na 10 lat i podał oprocentowanie a może poda link do komunikatu spółki w tej sprawie?
  • Re: Dziecko Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 10:40 ~olo napisał(a):
    > to jest kredyt a nie darowizna, firma na swoim koncie nie
    > zobaczy złotówki z tych pieniędzy, jeżeli już to jest
    > kredyt hipoteczny a nie gotówkowy. Dziwie się dlaczego yes
    > w swoim wyliczeniu uwzględnił tylko wartość majątku a gdzie
    > zyski z tej inwestycji, które ktoś oszacował pomiędzy 30 a
    > 270 mln (swoją drogą spory rozrzut). A dlaczego taki bogacz
    > jak lork nie kupuje akcji skoro ich wartość ma wynieść
    > 53zł?
    Oficjalny FF to 6.065.000 akcji a po 0,32 to tylko
    > 2.001.450zł a tu same grube ryby a nikt nie chce być
    > jeszcze większym milionerem?

Ktoś napisał, że to jest
    > kredyt na 10 lat i podał oprocentowanie a może poda link do
    > komunikatu spółki w tej sprawie?

jeszcze ci sie nie znudzilo spamowanie i pisane glupot na forum>?
  • Zebrałem tylko Autor: ~olo [194.181.188.*]
    w jednym miejscu to co piszą fani spółki w jednym miejscu i zadałem pytanie. No cóż skoro ich posty nazywasz pisaniem głupot to po co angażujesz się w tą spółkę?

No to pytanie na razie nikt nie odpowiedział, podobnie jak na pytania o raporty z 2012r. dot. nieruchomości oraz informacje o warunkach kredytu. Dziwne, że tyle informacji na forum a oficjalnych komunikatów w tych sprawach brak (ale pewnie uznasz, że znowu piszę głupoty).
  • Re: Zebrałem tylko Autor: ~Cyber Ghost [46.186.1.*]
    wczoraj byłem w banku PKOSA i zapytałem doradce inwestycyjnego dla vip > powiedział że wszystko oki ( termin rok absolutnie nie długo , przykłady lstcapital,inpoint tam człowiek jest non stop w usa ) oprocentowania tak niskiego nie dostałby w żadnym banku w Polsce , 10 lat >po roku czy 3 latach mogą nieruchomość sprzedać itd.
  • Re: Zebrałem tylko Autor: ~sonny red [37.109.52.*]
    jak jesteś zainteresowany to sobie poszukaj, jak Ci ktoś źle powie to będziesz miał pretensję, czytać się nie chce, ale zarobił byś
  • Re: Zebrałem tylko Autor: ~Cyber Ghost [46.186.1.*]
    ma adhd więc i kłopoty z czytaniem ?
  • Nie korzystam Autor: ~olo [194.181.188.*]
    z plotek, poza tym warunki mogę się różnić w zależności od wielkości kredytu czy nawet firmy.
  • Re: Nie korzystam Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 11:24 ~olo napisał(a):
    > z plotek, poza tym warunki mogę się różnić w zależności od
    > wielkości kredytu czy nawet firmy.

i wlasnie takie osoby jak ty beda odbierac od nas akcje duzo duzo wyzej....
  • Re: Nie korzystam Autor: ~Cyber Ghost [46.186.1.*]
    ono nie czai stopy WIBOR czy będzie powiększona o marżę > czy w pierwszym i drugim będą płacić odsetki .
  • To intensywnie kupuj, Autor: ~olo [194.181.188.*]
    żebyś miał co sprzedawać. Spółki z taką polityką informacyjną omijam z daleka.

A może ty wiesz co to za renomowana agencja nieruchomości z nimi pracuje, bo jakoś tego też w komunikatach nie mogę znaleźć?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.223.197.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Zamiast mnie obrażć Autor: ~olo [194.181.188.*]
    wykup spółkę, pokaż jaki z ciebie boss.
  • Podbijasz Autor: ~olo [194.181.188.*]
    4 akcjami, skoro na to cie tylko stać.
  • A on je usuwa. Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Czyżby wnikało to z regulaminu?
  • Re: Dziecko Autor: ~Prezes [193.105.122.*]
    Mylisz sie !!! Depend dostanie kase na konto ! Z twoich wpisów mozna wywnioskować że ch.j wiesz na temat kredytu i tylko spamujesz.
  • Re: Dziecko Autor: ~spekulant 1973 [83.28.74.*]
    Czytając wpisy to widzę taką zawziętość jaka jest między Tuskiem a Kaczynskim i co tutaj się dziwić politykom jak mali prości ludzie nie umieją ze sobą normalnie rozmawiać
  • Re: Dziecko Autor: ~Prezes [193.105.122.*]
    Jestem na Dependzie od kwietnia i rzadko pisze na forum, ale czasami jak ktoś pisze takie pierdoły to muszę zareagować.
  • Re: DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 09:50 ~zebu napisał(a):
    > Pogratulować. Już na dniach będziecie łykać grubo powyżej
    > 50 gr.
    Nie wiemy po ile bedzie ale listopad moze byc najgoretszym miesiacem na tej spolce od lat.
  • Re: DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 09:50 ~zebu napisał(a):
    > 50 gr.

masz racje kolego.....niech sprzedaja....odbiora od nas akcje powyzej 1 zeta...jesli oczywiscie im sprzedamy....bo moze sprzedamy w okolicach 2 zeta....sie zobaczy:)
  • Re: DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~xxxxx [81.210.62.*]
    Dnia 2013-10-22 o godz. 10:42 ~Tomek napisał(a):
    > Dnia 2013-10-22 o godz. 09:50 ~zebu napisał(a):
    >
    > > 50 gr.

masz racje kolego.....niech
    > sprzedaja....odbiora od nas akcje powyzej 1 zeta...jesli
    > oczywiscie im sprzedamy....bo moze sprzedamy w okolicach 2
    > zeta....sie zobaczy:)

Tomuś ty najpierw wyjdź na 0 a dopiero potem zacznij liczyć zyski. Bo na razie tutaj co najwyżej to można kręcić kółka pod infa, nic więcej.
  • Re: DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~zebu [213.156.116.*]
    Koleś jakie kółka chcesz tu teraz kręcić? Żeby zarobić 1-2 gr. na akcji? Nie rozśmieszaj mnie. Tu trzeba brać poki czas z prawej bo jeszcze dziś tu możemy pojechać powyżej 40 gr.
  • Re: DEPEND - tylko Idi..a sprzedaje teraz ten papier Autor: ~bałwan śniegowy [89.77.83.*]
    Ciebie olo trudno zrozumieć. Piszesz, że takie spółki jak Depend omijasz z daleka a na forum jednak siedzisz. Pytasz innych forumowiczów i masz pretensje, że Ci nie odpowiadają. Odpowiedzi na wiele Twoich pytań padły już w ciągu ostatnich kilku miesięcy lub są w informacjach ze spółki. Więc nie dziw się, że ludziom nie chce się pisać po raz kolejny o tym samym. A tak na marginesie to powinieneś ze swoimi pytaniami zgłosić się do spółki a nie na forum.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.