Nie wiem, co Ci to przeszkadza. Nie interesuje Cię, to nie czytaj. On nikogo nie namawia do kupowania ani sprzedawania. Zadał sobie trud, aby sporządzić wykres, więc uszanuj to.
adas.. dziele sie swoimi spostrzezeniami bo od tego sa fora... zeby dyskutowac, omawiac, dzielic refleksjami... :-) na pewno nie sa od tego co wlasnie napisales ;) pozdrawiam
tyaaaa też sie upajałem kilka dni temu widokiem trendu. nie da sie ukryć wygląda zacnie.
tylko co z tego...jak tu i tak wszystko sie moze wydarzyć, a w trakcie trendu zdąrzą zrobić "kilka kółeczek", co powoduje ciągłe siedzenie jak na szpilach :/ A jak sie sprobujesz wychylić bo stwierdzisz jest dobrze, bedzie lepiej i jeszcze kupię, to cie sczapią lub wkręcą w ziemię i znów wtopa :/ silniejsi wiedzą w którym momencie puszczać petardy. kurczaki i zawsze robią tak żeby zaskoczyć, niby wszystkim sie wydaje ze powinno się piąć, a tu niespodzianka. bądź tu mądry...
ale o czym tu dyskutować ??? nad zrzutem ??? co to ma wspólnego z at.???
zgodnie ze SJP analiza to:
odpowiednie zestawienie i opracowanie danych przez porównanie i wyciągnięcie wniosków na temat istoty zjawiska, jego rozwoju w przyszłości itp.; także: dokument, raport itp. z tego opracowania;
może coś przeoczyłem...ale nic takiego nie zauważyłem...
I ja dodam swoje 3 grosze :) Teoretyczny zasięg kursu 5,04, poprzednio przy sygnale zakupu było ok. 3,7 i się potwierdziło, zobaczymy jak będzie tym razem.