przebiliśmy ważny poziom 1,3 teraz do 1,86 wolna droga więc papier spokojnie niech rośnie i dojdzie do tej ceny i tam zacznie się kocioł a jak przekroczy 2 pln ciężko będzie zatrzymać kurs
kto kupuje syfa o c/wk 100? heh zamiast goldwyna o c/wk grubo ponizej 0,20 zas sie ludzie dziwia ze traca 99% majatku kupujac na gorkach a jak w dolku spolek nie chca patrza jak rosnie setki a czasem tysiace %
nie potrafisz dostrzec okazji kurs jest w trendzie wzrostowym popyt coraz większy a najbliższy opór to 1,86 jak nie masz akcji lepiej wskakuj szybko bo może być ciężko kupić papier inaczej będziesz stał i skamlał że mogłeś tyle zarobić obyś znowu nie gryzł się w d...że okazja przeszła bokiem
hah wskakuj piszesz ale mnie rozsmieszyles :D ja nigdy na gorkach nie kupuje przez co nie trace kapitalu jak wy, trend wzrostowy krotko potrwa to syf przeciez pozniej bedzie trend spadkowoy i bessa na koncu pewnie 1gr bo tyle to jest warte albo i nie nawet bo 1mln prawie dlugu ma tyle samo tez kapitalu wlasnego jak sie spojrzy w ostatni raport to nie to samo co goldwyn tylko 0,5mln dlugu a az 18mln kapitalow wlasnych w dodatku kilkakrotnie ponizej nominalu kurs chodzi co jest tez okazja i bezpieczna pzystania :)
Nie tracisz bo boisz sie ryzyka tutaj widac jak na dloni ze kyus bedzie powyzej 2 pln jak boisz sie kupic to patrz i placz jak kasa ucieka ja jutro pakuje do pelna