na JHM 100-150% w ciągu roku ECA 100% w ciagu max paru miesięcy za to 01Cybaton przy konkretach!/jeśli nastąpią/ od 500-1000% w ciągu roku (to realne scenariusze ale tylko scenariusze -znajdzie się jeszcze pare typów ale musisz mieć to coś w sobie czyli "DAR"on jest najwazniejszy
Specjaliści kazali kupować PBG tuż przed załamaniem i odwrotnie sprzedawać np Trakcję tuż przed wzrostami.Jeśli radzisz się specjalistów bankowych już straciłaś swoje pieniądze.Dla mnie -wybacz to są jednak chyba cieniasy
Sam nie wiem, Hawe, Hutmen, Komputron, Ursus, Bytom, Duda i Lentex przewidziałem, że będą wzrosty i tak się stało. Bytom i Lentex miałem, Dudę jeszcze mam. Teraz prawie wszystko jest na górce, więc nie jest to dobry okres na kupowanie, spółki wysokiego ryzyka tj. spekulacyjne na dołku, na których można tyle zarobić to Gant, IDM, Bioton czy Polimex. Chyba tylko groszówki dają tak duży zysk, ale te spółki które wymieniłem to na dwoje babka wróżyła i całej kasy na wszystkie bym nie postawił. Kieruj się swoimi ocenami i komunikatami, nie słuchaj "bankierowców" bo jak ktoś wtopi to zaraz achy i ochy i teksty z ubieraniem.
Nie naganiaj na kupowanie takich frajerskich wydmuszek jak IDM z ich inwestorką z USA Panią Blanką bo się ośmieszasz człowieku.Jak chcesz prawdziwego hazardu to dawaj do mnie,a zagwarantuję ci uczciwą grę w karty.IDM i resztę co wymieniłeś to wiesz w tych spółkach frajerem możesz byc tylko ty.
JHM to nie hazard a początek trendu i widac to jak ryse w klopie więc chłopie albo zajmujesz się wróżbami albo poważną spółką JHM :)))