Co to za kuriozalna cena??? Ktoś kupił od nich akcje za ponad 5 PLN, kiedy akcje na giełdzie po 6 groszy chodzą ??? Naiwnych szukają??? Akurat w to uwierzę ... Jakaś lipa ...
typ raportu Raport bieżący
numer 38/2013
data dodania 2013-10-18 15:55:13
spółka PSA Capital S.A.
Zawarcie istotnej umowy sprzedaży akcji.
Zarząd PSA Capital S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent", "Spółka") informuje, że w dniu 18 października 2013 r. podpisał istotną cywilnoprawną umowę sprzedaży 275.000 akcji spółki Certus Capital S.A. z siedzibą we Wrocławiu za łączną kwotę 1.471.250 złotych, to jest 5,35 zł/akcję.
Zarząd Emitenta podjął decyzję o publikacji informacji o zawarciu rzeczonej umowy ponieważ jej wartość przekracza 20% wartości kapitałów własnych Emitenta, wykazanych w ostatnim sprawozdaniu finansowym.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 w związku z §2 ust. 1 pkt 2b) ppkt a) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Krzysztof Kozak - Prezes Zarządu
powrót
Sprzedali akcje innej spółki po ponad 5 pln za sztukę. Skąd się tacy ludzie biorą? Tu nie chodzi o wiedzę z zakresu ekonomii tylko o umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Zgadza sie nie wszyscy jeszcze rozszyfrowali i dlatego nie pękło dziś 10gr.ale pomału wszyscy skumaja .(df) też zajazy.a tym samym rośnie im portfel wiec jak kredyt bez odsetek.
Fakt. Sorry. Przyznaję się do błędu. Myślałem, że chodzi o akcje PSA, a to były akcje Certus Capital S.A. Mój błąd. Źle odczytałem komunikat ... Zszokowała mnie ta różnica w cenie akcji ...
Oj df, co ma być to będzie:) Jak tam Ari już po złotówce?:) Ty się znasz na tym, nie powiem jak. Ale ciesze się że jesteś, nikt dawno nie dał mi tyle powodów do śmiechu:)
df ari miałbyć po złotym wczoraj:) Tak samo jak Pylon miałbyć po 5 gr:) ta ania z Pylon to Twoja żona?:) bo podobne głupoty piszecie, i podobnie naganiacie;) Jesteś dla mnie zwykłym naganiaczem:) Czekam ciągle na wyjaśnienie jak zarobiłeś na goldwynie kilkanaście tys zł, sprzedając akcje po 10 gr w dniu kiedy większość poszła po 11 gr, ale chyba się nie doczekam..bo to zarobienie odbyło się w twojej wyobraźni, na koncie dalej masz pusto;)
ja widać, za głupi jesteś, żeby to zrozumieć. Zatem, daremny mój trud. Żyj w przekonaniu, że jestem w finansowym dołku. :-D
Czyli ubrałeś się jeszcze w Pylon? No, brawo! :-P
Być może ja jestem głupi, być może ty:) Stawiam na to drugie bo to prawda. Po prostu głupio Ci jest że zrobiłeś z siebie takiego i...te pisząc takie bzdury. Ale nic na to nie poradzę że taki się urodziłeś, i taki już zostaniesz:) Bo inteligencje się ma, albo się nie ma. Ty jak widać jej nie masz:)
Df weż wyluzuj bo się chlopie za bardzo stresujesz ta gielda. Chlopaki i Przesmiewca sobie z ciebie jaja trochę robia ale wybacz im tak już maja jak widza antytalent gieldowy to się oprzec nie mogą ake ty się nie martw ty masz talent bo przecież jesteś miionerem i wlasciwie nawet nam ciężko powiedzieć dlaczego jeszcze siedzisz na tym forum