• Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~Roman [77.255.8.*]
    Jest super info. Przypomnijcie sobie niedawne czasy jak kurs poszybowal po takiej informacji. Widłowy nie mógł nadążąć z przestawieniem szlabanu!! Tak będzie dzisiaj
  • a no niech rośnie bo mam w ch.... albo i więcej !!! Autor: ~jack [62.244.129.*]
    Kasę utopiłem w Badziewiaka-ostatnio zebrałem po 5,90-6,01. prawie wszystko.Przypominam że Badziewiak ma 2.mld. pln. długu !!! więc te 120.mln. pln. to mały-Pikuś.Za kilka dni powrót w okolice poniżej 6.pln. nic tu wielkiego na razie nie będzie-niestety.
  • Re: a no niech rośnie bo mam w ch.... albo i więcej !!! Autor: ~Marek [193.111.144.*]
    Widać jak naganiasz, aby nie urosło...
    Nie bądź dwulicowy. Pewnie sprzedałeś, a nie kupiłeś :-))))
  • oczywiście że sprzedałem-część ! Autor: ~jack [62.244.129.*]
    cały czas sprzedaję-kupuję !!! non-stop to czynię i zarabiam nieżle.Nie trzeba się bać a Wy tylko czekacie nic poza tym aż ktoś za was wywinduje kurs.
  • Re: Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~al [46.166.188.*]
    NIEBAWEM ponizej 2 zl

czekac cierpliwie koniec tego roku
  • od razu widzę -NIE kupujesz !!! Autor: ~jack [77.254.233.*]
    Nie masz pojęcia o czym piszesz ,nawet jak spadnie ( bo jest taka możliwość ) to tylko wtedy jak nie będzie obcych zleceń na kupnie. Od dłuższego czasu kupuję znowu -od 2,40 do 2,2x i nadal stoję na kupnie. Poniżej 2 zł. czekam i dobiorę sporo ,niech leży na emeryturkę. Nie wiem skąd Twoje prognozy z tak niską ceną ,pewnie zgadujesz. A,  że tu jest wszystko możliwe to inna sprawa. Może czas już Sz.P. Kolego zakupić Badziewiaka ?. Pozdrawiam.
  • Re: Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~doJACK [46.166.138.*]
    KTO TU MA POJECIE??
    Czekam jak spadnie....dokupie ale na ATX...NIEBAWEM..........
    serdecznie pozdrawiam
    zyczliwy al

• jack do al Autor: ~jack [77.254.248.*]
    Ja mam bo ostatnio dobieram ,dzisiaj na otwarciu wrzucili mi 80 sztuk po 2,21 zł i koniec !. Były sesje ,że 80 -90 % akcji brałem ja. Tak to wygląda ,jak nie zastawiam na kupnie to wyrabiają co chcą ,jak zastawię to wrzucą 1000 czy 2000 i koniec ,odjazd o parę groszy w górę !!!!!. Tak naprawdę nic tutaj kompletnie się nie dzieje ,jak kupię coś innego i kasy zabraknie to wtedy powtórka z rozrywki i np. 1,88  tak jak pisałeś.  Tu wszystko jest możliwe ,drobnych prawie już nie ma a ja nakupiłem ooooooooo ,albo i więcej. Tak naprawdę już nie potrzebuję Warimpexu ,ale jak nurkuje a ja sobie przypominam ile płaciłem kilka lat temu to zwyczajnie uśredniam / dobieram. Tak to wygląda - pozdrawiam.
  • Re: Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~re [109.201.154.*]
    poczekamy---zobaczymy
    pozdrawiam
    al
  • Re: Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~jack [77.254.234.*]
    I tu właśnie jest problem -wszyscy czekają ! a ja sam co mogę zrobić ?. Tylko dobierać po coraz niższych cenach ,co czynię -co będzie. Pozdrowionka.
  • koniec tego śmiesznego kursu ? Autor: ~jack [77.254.252.*]
    Info dobre ,więc może coś zarobimy. Chyba dobrałem na samym dołku ?  poniżej 2 zł. nie będzie. Dobrze ,że nie czekałem na dalsze spadki i kilkanaście tys. dobrałem ,można powiedzieć -za darmo ,za grosze. Czas na wzrosty ,jak jeszcze sprzedadzą hotel -e to dopiero będzie jazda. Dalej kurs 2,50 - 3,00 zł.  to czas na duże zakupy ,kto ma kasę niech nie czeka. Darmowe akcje czekają na was !!!!.
  • Re: koniec tego śmiesznego kursu ? Autor: ~lemoon2 [91.239.113.*]
    Po wczorajszym artykule na stooq o zyskach w I półroczu 2016 roku (Zysk netto Warimpex to 12,3 mln euro) wobec straty rok wcześniej:
    http://stooq.pl/n/?f=1093985&search=warimpex
    Kurs pięknie poszybował wybijając się z trendu spadkowego więc moze tu być grubo .Oczywiście od warunkiem,żenie będą chcieli go stłamsić i wcisnąć znów w kanał spadkowy.
    Potencjał i info dobre..czas pokaże a może to być w końcu okazja \.
    Tu wykres:
    http://prntscr.com/ccm8kk

• Re: koniec tego śmiesznego kursu ? Autor: ~lemoon2 [91.239.113.*]
    Dziś kolejne 20% up?
  • Re: Dzien Warimpexa: 120 mln zł!! Autor: ~jack [77.254.225.*]
    Niech rośnie bo kasa mi się kończy ,mam Badziewiaka za dużo.
[x]
WARIMPEX -0,78% 2,55 2025-10-24 16:33:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.