Jest super info. Przypomnijcie sobie niedawne czasy jak kurs poszybowal po takiej informacji. Widłowy nie mógł nadążąć z przestawieniem szlabanu!! Tak będzie dzisiaj
Kasę utopiłem w Badziewiaka-ostatnio zebrałem po 5,90-6,01. prawie wszystko.Przypominam że Badziewiak ma 2.mld. pln. długu !!! więc te 120.mln. pln. to mały-Pikuś.Za kilka dni powrót w okolice poniżej 6.pln. nic tu wielkiego na razie nie będzie-niestety.
Nie masz pojęcia o czym piszesz ,nawet jak spadnie ( bo jest taka możliwość ) to tylko wtedy jak nie będzie obcych zleceń na kupnie. Od dłuższego czasu kupuję znowu -od 2,40 do 2,2x i nadal stoję na kupnie. Poniżej 2 zł. czekam i dobiorę sporo ,niech leży na emeryturkę. Nie wiem skąd Twoje prognozy z tak niską ceną ,pewnie zgadujesz. A, że tu jest wszystko możliwe to inna sprawa. Może czas już Sz.P. Kolego zakupić Badziewiaka ?. Pozdrawiam.
Ja mam bo ostatnio dobieram ,dzisiaj na otwarciu wrzucili mi 80 sztuk po 2,21 zł i koniec !. Były sesje ,że 80 -90 % akcji brałem ja. Tak to wygląda ,jak nie zastawiam na kupnie to wyrabiają co chcą ,jak zastawię to wrzucą 1000 czy 2000 i koniec ,odjazd o parę groszy w górę !!!!!. Tak naprawdę nic tutaj kompletnie się nie dzieje ,jak kupię coś innego i kasy zabraknie to wtedy powtórka z rozrywki i np. 1,88 tak jak pisałeś. Tu wszystko jest możliwe ,drobnych prawie już nie ma a ja nakupiłem ooooooooo ,albo i więcej. Tak naprawdę już nie potrzebuję Warimpexu ,ale jak nurkuje a ja sobie przypominam ile płaciłem kilka lat temu to zwyczajnie uśredniam / dobieram. Tak to wygląda - pozdrawiam.
Info dobre ,więc może coś zarobimy. Chyba dobrałem na samym dołku ? poniżej 2 zł. nie będzie. Dobrze ,że nie czekałem na dalsze spadki i kilkanaście tys. dobrałem ,można powiedzieć -za darmo ,za grosze. Czas na wzrosty ,jak jeszcze sprzedadzą hotel -e to dopiero będzie jazda. Dalej kurs 2,50 - 3,00 zł. to czas na duże zakupy ,kto ma kasę niech nie czeka. Darmowe akcje czekają na was !!!!.
Po wczorajszym artykule na stooq o zyskach w I półroczu 2016 roku (Zysk netto Warimpex to 12,3 mln euro) wobec straty rok wcześniej: http://stooq.pl/n/?f=1093985&search=warimpex Kurs pięknie poszybował wybijając się z trendu spadkowego więc moze tu być grubo .Oczywiście od warunkiem,żenie będą chcieli go stłamsić i wcisnąć znów w kanał spadkowy. Potencjał i info dobre..czas pokaże a może to być w końcu okazja \. Tu wykres: http://prntscr.com/ccm8kk