Po obrotach widać że ktoś usilnie podbija i sprzedaje po kilkaset szt.
Ja dziś uwalam wszystko i przesiadam się na Wilbo wtedy nawet straty nie będzie bo jest
tańsze 73gr a przebiło ważny opór tak jak Reinhold przebijał na 55gr.
...nie tyle dystrybucja ile osuwanie pod wlasnym ciężarem... obroty malutkie.... 0,78 ważne wsparcie... następne około 0,55.. ja bym poczekal jednak na mała podbitkę i próbował wyrzucić około 0,90... może się mylę... z około miesięcznego trendu wzrostowego się wczoraj wyłamaliśmy...
... z drugiej strony klepnięcie przez sąd układu będzie impulsem do kolejnej akcji "p&d".... pytanie na ile zdąży osunąć się kurs...
...myślę, że duża część tych, którzy złapali papier na niższych poziomach 0,4-0,55 już oddała - oni zarobili już ładnie...
... ci co kupili do 0,75 oddali powyżej 0,9 jeśli wyczuli a reszta posypie się na tej granicy...
Jak chcą to niech wywalają widocznie muszą a my poczekajmy bo na kończących inwestycjach zupy gotować nie będą.Nie namawiam nikogo wczoraj troche wpłaciłem a dziś dokupię mam tego za dużo by stracić,
... oooo Panie Kolego :) ...ja mam ponad 130K papiera na ten moment po średniej 0,9467
... nie mam się nawet jak wysypać na łubudu...
...to jest część mojego tegorocznego zysku z Trakcji i Drewexu... gram tu więc vabanque ;)
... trakcję i drewexa jakoś wyczułem to może i tu... ;)