• Buffett Autor: ~Norman [178.181.251.*]
    dziś widzi się z kongresem usa. może zapytajcie na tweeterze czy się coś o kredycie może dowiedzieć :D
  • Re: Buffett Autor: ~szpieg szoguna [46.186.47.*]
    Było się bambusie języków uczyć to byś sam zapytał a nie skiełczysz jak bura suka.
  • Re: Buffett Autor: ~Norman [178.181.251.*]
    ja to mam mówiąc wprost wyebane, to wy tracicie pieniądze, ja się ścierwa jak napisalem wcześniej pozbyłem.
    A ty jak jeszcze trzymasz to jedyne co niedługo będziesz szpiegował to to czy są wolne miejsca dla ciebie w przytułku dla bezdomnych golasów. A konkurencja po upadku depa pewnie duża będzie
    Słyszałeś o dywersyfikacji portfela? Szkoda że nie zastosowałeś, byś teraz tak nie płakał.
    Mówisz że kurs zleci na pysk.. być może, wpływu na to nie mam ani ja ani ty. Ale jak się pomyśli to się można przygotować zarówno na spadki jak i na wzrosty..
  • Re: Buffett Autor: ~Norman [178.181.251.*]
    ale nad czym mam płakać jak akcji nie mam, a jak będę chciał podkupić to zrobię to znacznie niżej i tylko po to aby zarobić na marzycielach.
    Może tak, może nie - zobaczy się.
  • Re: Buffett Autor: ~haha [178.43.252.*]
    taa norman sieroto , teraz się nagle znalazłeś i szczekasz , widać że jestes zwykłym imbecylem , pewnie rodzina z 4,5% , ile tracisz? a tracisz na pewno , nerwy puszczają co ? haha do piachu z tobą.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.