• Patrzcie na FF! Autor: ~Tomek [212.14.0.*]
    Jest dobrze, ale będzie odpał niedługo.
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: akaro [83.14.75.*]
    Tomuś podaj jakieś szczegóły.
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~kris b [83.25.38.*]
    powolywanie sie jakubasa na w.buffeta to profanacja.juz by sie nie kompomitowal.do jego perelek na gpw inwestorzy nie odnosza sie z sentymentem.zawsze jest jakas przyczyna.wstyd
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~Jupiter [93.159.129.*]
    są sygnały.... ale jak będzie pokaże rzeczywistość... według mnie 20 zł w zasięgu....
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~Jupiter [93.159.129.*]
    20zł jeszcze w tym roku albo po wynikach ?
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~Tomek [81.190.39.*]
    Ciężko gdybać, moim zdaniem tu będzie dużo więcej niż 20 zł a to dlatego, że spółka ma naprawdę bardzo dobrą kondycję finansową, tak naprawdę, nawet rozstrzygnięcie kontraktu o bicie groszówek niekorzystne dla Mennicy może wyjść spółce na plus. Ja Mennicę traktuję jako inwestycję długoterminową, liczę, że kiedyś będzie chodzić po 100 zł za papier :)
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~kris b [141.0.8.*]
    zbyszek mowi ze mennica to jego emerytura.ale on ja skupowal dawno temu po ok.60 zl a dzis po splicie kosztuje 163 zl takze spolka dlugoterminowo ladnie sie pnia a w ub.roku miala rekordy historyczne w kazdym segmencie
  • Re: Patrzcie na FF! Autor: ~kris b [194.242.62.*]
    jesli jakubas naprawde wierzy w pkp cargo to jutro na debiucie jesli nie bedzie wysokiego otwarcia powinien kupowac.inwestycje kapitalowe w solidne spolki jest 100 razy lepsza niz nic nie dajacy buy-back.
[x]
MENNICA -0,60% 33,20 2025-10-28 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.