hossa?
chyba hossanna !!!!
hihi przestancie naganiac bo guzik wam wychodzi tylko strzepicie jezyki
glupich nie sieja i jak mawia guru bene.... AMEN.
zuk urosl i tyle nie ma sily moze w przyszlosci pod 37 i tyle w tym temacie.
Wiem , wiem......ale póki co to nadal uważam ,że nie czas na kupowanie.Bacznie obserwuję i zapewniam Ciebie , że dokładnie wczytałem się w raporty....czego pewnie nie wszyscy mogą tego o sobie powiedzieć....Drażni mnie tylko radosne napinanie się...., na które pewnie czas nadejdzie, ale póki co , wiele osób robi to na zaś .Życzę Ziemię Obiecaną , a nie chciejstwa....pozdrawiam wszystkich bez wyjątków.
Zarzad nie moze sprzedac przez rok, jest napisane w ostatnim komunikacie:
"Jednocześnie informuje, że zawarłem umowę o ograniczeniu rozporządzania posiadanymi akcjami, która stanowi, że nie będę zbywać akcji Spółki ani dysponować w inny sposób akcjami Spółki przez okres 12 miesięcy od daty przeprowadzenia ww. transakcji."
Dnia 2013-10-22 o godz. 13:16 ~birus napisał(a):
> Zarzad nie moze sprzedac przez rok, jest napisane w
> ostatnim komunikacie:
"Jednocześnie informuje, że
> zawarłem umowę o ograniczeniu rozporządzania posiadanymi
> akcjami, która stanowi, że nie będę zbywać akcji Spółki ani
> dysponować w inny sposób akcjami Spółki przez okres 12
> miesięcy od daty przeprowadzenia ww. transakcji."
No,wlasnie,czyli kto bedzie chcial to tylko te pare sztuk z free floatu a to oznacza.... :-)))
Czytaj szybki7 (spadaj kolego) licz , mysl, kupuj /sprzedawaj a nie atakuj personalnie. Pomijam ,ze lamiesz regulamin forum i nie zdziw jak Cie Moder usunie.
Czytaj szybki7 (spadaj kolego) licz , mysl, kupuj /sprzedawaj a nie atakuj personalnie. Pomijam ,ze lamiesz regulamin forum i nie zdziw jak Cie Moder usunie.
Zas Trakcji brakuje plynnosci i bedzie zjazd, sam Prezes wczoraj to oglosil w TVN !
Dnia 2013-11-12 o godz. 16:57 ~Si Senior napisał(a):
> Spamowanie i zanizanie paroma akcjami na koniec dnia nie
> zmieni kierunku polnocnego. Fund o to dba.
http://stooq.pl/q/?s=zuk&c=3m&t=l&a=lg&b=0
Tak od sierpnia wygląda kierunek północny...
A może masz odwrócony monitor?
Si Senior odpusc , na Trakcji tylko wpisy szybki7 sa ocalone, niewygodne kasowane i blokowane konto.sam to przerobilem.
Jak widac ogranoczylem wpisy tu i tam. ZUK , tj Prezes sam sie obroni a mi Klakier juz za to dziekuje ;-)
Szybki ja jestem chory wg Ciebie ,ale Ty grozny i maniakalnie obsesyjny , patrzac na drukowanie wpisow nanZUK to albo chcesz tanio pdebrac , albo faktycznie jest jw napisalem.
A na Trakcji smutno zaczyna sie robic....
Koledzy,
z Cormey tez sie smiali, ze nic nia maja,bo nie maja,ze opoznienia, i co dzis za odjazd na zlym rynku +20% , kolejny dzien i jakie obroty!
Myslec analitycznie, nie spamowac
pozdrawiam SG :-)
Si Senior napisałeś myśleć analitycznie , nie spamować, więc czemu wbrew swoich poglądów postępujesz zgoła odmiennie...Cóż o Cormey ...., to można się pośmiać ..........To Twój wzór strategii....Odbiło......w końcu i już miło , a ile spadło , czy wówczas było miło? Pozdrowienia bez wyjątków.....
Ludzie Wy czegoś nie czaicie. Przez ostatnie 4 miesiące WIG wzórsł o 14,93% i powtarzam średnio, przy czym Wasz ŻUK stracił 13,33%, to nawet jak Wam wypali 30% to będziecie na 0 z średnim wzrostem rynku. Więc o czym tu piszecie...
Od czerwca to już kilka razy. Ktoś bardzo spokojnie skupił kilkadziesiąt tysięcy akcji i dalej to robi, ale bez pośpiechu. Ciekawe ile ma czasu?
Pozdrawiam pozostałych akcjonariuszy ZUK-a
Tak szczerze to w teorie skupu nie wierze. Gdyby reżyser chciał skupić zrobiłby rach ciach zjazd do 20 i wszystko jego, może poza akcjami SG. Po drugie kto miał sprzedać sprzedał 14 po kiepskim raporcie. Po transakcjach widać, że zainteresowanie mizerne. Gdyby coś się kroiło było by to na tej spółce widać. W najbliższym czasie podjazd do dolnej badny czyli 28 zł. Na info bym nie liczył w tym roku - może się myle....
Info zobaczymy jak zakończą prace, a to może jeszcze potrwać to fakt. To duże inwestycje i jeszcze bez kredytów. Zobaczymy kiedy wystąpi kolejna taka transakcja, z ukrycia, nie ruszająca kursu nawet o 1gr.
Pozdrawiam pozostałych akcjonariuszy ZUK-a
Witam !
Pozdrawiam Andrzeja za wyręczenie WN i mnie.
Dodam, że Cormey nie jest wzorem a pokzauje co moze się stać jak będzie info lub przed info. ZUK ma fundamenty, brak zadłużenia , mały FF ,TO EFEKT BĘDZIE ZWIELOKROTNIONY.
Pozdrawiam SG i Ciebie Cruz też , za to ,że podejmujesz w miarę merytoryczną dyskusje :)
Wlodek lub Si Senior jak macie czas to przejmijcie ode mnie oreze i na tego spoldzielce szubkiego7
Ja nie mam juzczasu, mam plany na wieczor.
Pozdrawiam