a załapał sie ktoś z was te akcję? Bo rano w arkuszu zleceń na kupnie do 24 gr było raptem kilka tysiecy, to tylko przerzucenie z konta na konto aby szybko zbić kurs i wystraszyć leszczy
Dnia 2013-10-15 o godz. 11:22 jacek_z_grochowa napisał(a):
> Bedzie placz, oczywiscie, ze sypnalem i dalej to bede robil
> co kazde 10 gr.
Wolny kraj, możesz robić co chcesz.................. (chociaż z Twoich wcześniejszych wpisów wynika, że jesteśmy pod zaborami)
Tak,"prawdziwy Polak"? Gdyby nim byl,tak by nie postepowal, czyli znaczy ze jest pejsatym z pelo,bo tylko oni tak postepuja z Polakami z krwi i kosci.Traktuja Polske jako swoj wlasny,prywatny folwark,a Polakow maja za parobkow i fornali.a jesli tak jest jak piszesz to niech gnida natychmiast zmienia logo i ugrupowanie!
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
Wysłany: Wto, 21 Lut 2012, 12:11
O kursie tego odpadu decyduję ja i nikt tu z utaplanej w gnoju forumowej empirii nie wyskoczy gdyż wcześniej paproch spadnie. Najpierw 14 groszy i 2 mln akcji do mojej sakiewki, a potem zobaczycie jak decyduje o wzrostach
Dnia 2013-10-16 o godz. 18:42 ~maro66 napisał(a):
>
Jacek z Grochowa
Sierżant
> Posty: 58
Ostrzeżenia: 0/5
Powrót do góry
> Wysłany: Wto, 21 Lut 2012, 12:11
O kursie tego odpadu
> decyduję ja i nikt tu z utaplanej w gnoju forumowej empirii
> nie wyskoczy gdyż wcześniej paproch spadnie. Najpierw 14
> groszy i 2 mln akcji do mojej sakiewki, a potem zobaczycie
> jak decyduje o wzrostach
Jeżeli tak jest, to mając większość FF można robić cuda z kursem, można zwalać kurs, chyba że pojawia się popyt to szkoda tracić zbierane akcje. A w drugą stronę to jeżeli mają duży kapitał to może być ............................................
Lizusie, nigdy Cie tego nie zapomnę o co kaman????
Nazwa papieruAERFINANC-NC Kod papieruGB00B42V2T10 Liczba273 211 Ostatnia cena0,25 PLN Wartość68 302,75 PLN
Mam tego troszkę, nie wiem jakimi Wy obracacie pieniędzmi, ale dla mnie ponad 273K aer to sporo (chociaż nie jest to maja największa inwestycja mam LUG-a za 3 x tyle i jak narazie cierpliwie czekam).
Nawet jak spadnie do...............nie sprzedaję, natomiast za ile sprzedam...............nie wiem
Jestem na tej spółce juz ponad 2 lata i widać wyraźnie że JzG blokuje wzrosty. A Ty maro66 (czy Marku) mu w tym pomagałeś - przynajmniej w lutym 2012 - tak jak podałem w linku. Co więcej z odpowiedzi JzG wynika, że jesteś z nim na Ty.
Teraz sytuacja się trochę zmieniła. Gdybyś nie pozbierał w ciągu ostatnich tygodni nic absolutnie nic by się tu nie działo.
JzG swoimi ruchami po 100K w te i we wte skutecznie zniechecił większośc inwestorów. (np. moi znajomi weszli w Aera w kwietniu i maju 2012 po 0,35-0,45). Podobne zrobił przecież przedwczoraj. I po co?
Załuję, że nie sprzedałem jak było dużo wyżej niż 27gr, ale to osobny temat......Nie znam JzG, kiedyś podpisałem się MzW z czego Jacek wywiódł, że jestem z Warszawy, ja mieszkam na prowincji ok 250 km od Warszay.....................Jeśli prześledzisz moje wpiisy z bankiera (ostanie) to ja zbierałem po 23gr, potem po 14, 15 kilka razy zebrałem czyszcząc przedpole po 19. Ostatnie (były takie 2 sesje), że na otwarciu ktoś mocno zbijał, ja ustawiałem się po stronie K, blokując spadki. No i przez te zbiórki zrobiło mi sie ponad 273K i jestem mocno zainteresowany wzrostem, a nie spadkiem, chociaż jak spadnie nie umrę mam z czego zyć..................POzdrawiam