Jezeli bedzie, tak jak piszesz to znaczy ze bardzo cieniutka ekipa tu "rozgrywa".
Maja wiekszosc akcji na slupach, z kursem cuda mozna zrobic przy 2-3 dobrych infach, jeszcze nie tak dawno chwalili sie dostepem do lini kredytowej przeznaczonej pod "inwestycje", czyzby mialo sie skonczyc na Agromie?
jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to koniec zabawy na papierze...
Czy Wy czytacie komunikaty- nie ma juz umowy o kredyt na 20 mln dol.-http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=54960&ncc_index=PSA&id_tr=1
no to jutro będzie jazda. :-)
Pisałem, żeby nie tykać tego goowna. Wyrąbią was tak jak na Goldwyn. Chociaż i tam przy 2 gr również są niepoprawni optymiści, którzy widzą 1 zł. :-)
ty się o mnie nie martw. Musiałbym być takim jełopem jak ty, żeby do tej pory siedzieć na spółce. Po za tym pamiętaj, sprawa Gila jest w toku. Wszystko jednak wskazuje na uniewinnienie a wiesz co to dla ciebie znaczy?
dla mnie to nic nie znaczy tak jak i ty gilu z nosa, czytałem o dowodach a nie o uniewinnieniu, MTC brałeś po 10 a sprzedałeś po 3 bo nie będziesz siedział na spółce tak długo dawco kapitału, ARI ile poszło, BGE już odpaliło czy zapałek potrzeba:D:D:D:D:D:D
goń balasa lamusie, ty sprzedałeś MTC ze stratą ja PSA trzymam i czekam cierpliwie, z Dependa też się śmiałeś że mnie ubrali, nie warto z tobą pisać, chciałem tylko to pokazać reszcie pozytywnych osób na tym forum
co to koncert życzeń? tępa istoto to jest forum spółki PSA Capital, sprawy kościelne nie są tu poruszane, więc skończ i poszukaj forum o tej tematyce na innej stronie lub u siebie na wsi w parafii. the end
nie ośmieszaj się, nie chcę zaśmiecać forum dyskusją z takim lamusem jak ty, może twój adwokacina na którego najpierw musisz mieć hajs, który przesrałeś na wiadomych spółkach, oceni twoje wpisy, szczególnie na dependzie jako wiśniewski i sena9, i oceni czy jesteś ten katolik, czy może jakiś gwałciciel, który stale wypisuje coś na temat walenia w du.e, robieniu gał i żałobie, i ty siebie nazywasz katolikiem? ty jesteś chodzącym zerem, twój język którym operujesz na pewno nie jest polski a gęba z której wychodzi nie różni się wyglądem od rury kanalizacyjnej, niestety dzięki takim prostakom jak ty ten kraj bardzo wolno się rozwija i zanim tu będzie dobrze, trzeba będzie poczekać aż Państwo przestanie was karmić i każe ci zapie.dalać żebyś poczuł co to ciężka praca i zaczął szanować pieniądze a przede wszystkim ludzi, jeszcze zareklamuje cie na depku żeby jednak olewali twoje posty i nie zniżali się do poziomu szamba + trzy metry mułu, d.pa i gały tak cie to bawi? jesteś żałosny i potrzebna ci pomoc psychiatry
właśnie sobie sprawdziłem. Masz cały nr IP? Więc mnie nie rozśmieszaj. Ty natomiast sprawdź pod iloma nr występuje ten matoł? Nie wspomnę o mnogości jego przeróżnych nicków. Proszę, nie błaźnij się bardziej.
ty teraz masz jeszcze inny, a widzisz mój też się zmienił, a jak podłącze pod innego neta to jeszcze będzie inny, mniej więcej w tych samych godzinach pisałeś tu i tam, czyli ja to nie ja a ty to nie ty, jest ubaw, cienki bolek jesteś, czas wyłączyć kompa bo jeszcze przyśni mi się twoja gęba
www.bankier.pl/forum/temat_w-orunii-zaloba,13493645.html
pewno o to ci chodzi? No to się jeszcze dużo musisz uczyć. Na giełdzie klapa i z informatyki klapa. Natomiast rola użytecznego id.ioty i ksenofoba na pięć z plusem.
nie tylko to, przecież ty na giełdzie jesteś na minusie, sorry ale nie każdy jest informatyk a że ip nie całe to wiem, ale i tak to całe pisanie z tobą mam gdzieś, jakbyś mówił do mnie a ja bym miał zatkane uszy, nara może kiedyś coś jeszcze ci napiszę, jak się będziesz dobrze sprawował i tematy miał sensowne np. o zarabianiu hajsu, tylko nie mów że MTC
mały obrót, ale niech rośnie, zarabiaj, na innych jak będzie nie wiem, gdybym wiedział spał bym na milionach, a PSA ostatnie infa wynagrodzi z nawiązką, kiedy - nie wiem, ze stratą nie oddaje
źle coś przeczytałeś albo zrozumiałeś, może napisałem że w razie likwidacji lub bankructwa, nie bardzo mnie interesuje to, nie mam akcji BGE, czy ruszy jutro? obroty są tam takie że z papiera ciężko wyjść