Masz rację leszczu: "dzisiaj nie spada" - z naciskiem na DZISIAJ.
Nie spadała też 23 września 2013 - czyli nie dawano. Zerknij na wykres i na forum, oto link:
Dnia 2013-10-14 o godz. 13:42 ~4,5% napisał(a):
> Masz rację leszczu: "dzisiaj nie spada" -
> z naciskiem na DZISIAJ.
Nie spadała też 23 września 2013 -
> czyli nie dawano. Zerknij na wykres i na forum, oto link:
> https://www.bankier.pl/forum/temat_tak-pieknie-spolka-rosnie
> ,13244852.html
Zerknąłeś?
To przeczytaj teraz coś
> interesującego, pogimnastykuj umysł, podnieś sobie IQ,
> zanim zaczniesz coś do mnie pisać następnym razem, ok?
Owszem, owszem, z naciskiem na "dzisiaj", bacznie dobieram słowa i nie napisałem tego przez przypadek :) Jestem przygotowany na spadki. Nie za bardzo interesują mnie natomiast twoje wypociny z 23.09, pozwól że nie poświęcę czasu na ich oglądanie, nie odpowiedziałeś za to na moje pytanie, co świadczy o braku czytania ze zrozumieniem. Rozumiem że chcesz się podzielić swoimi mocno subiektywnymi spostrzeżeniami, które uważasz za obiektywną wiedzę, moje pytanie miało jednak na celu rozjaśnić pewne mechanizmy kierujące twoim zachowaniem :) Otóż przy ostatnich spadkach regularnie rżałeś tu niczym rozjuszony byk, dzisiaj milczysz, pytanie czemu? Nie na miejscu jest pianie do mojego IQ, tudzież gimnastyki umysłu, ponieważ nie ma żadnych przesłanek aby w nie wątpić, jednak niczym standardowa gimbaza, odwołujesz się do nich od razu, żeby zaznaczyć swoją wyższość intelektualną? Zjadłbym cię przyjacielu na śniadanie w kwestiach porównania wydajności w tym segmencie ;)
Rzadko tu pisuje ale smiesza mnie dyrdymaly i prawdy objawione osobnika 4,5. Jego obecnosc na tym forum skonczy sie w momencie uruchomienia kredytu. I tyle w temacie.
4,5 kg zawiodłem się, jak czerwono to mało się nie posikasz nad klawiaturą, jak zielono - cisza :( Straszny z ciebie jełop przyjacielu, może wytknij mi jeszcze kilka razy uszczerbek w inteligencji żebyś mógł się podbudować ;)? Hmm, hmm? Czekałem cały dzień na jakąś polemikę, a tu cisza :(