TelForceOne rekord sprzedaży w historii Spółki http://www.attrader.pl/pl/akcje/TFONE/komunikat/ESPI/szacunkowa-wartosc-sprzedazy-spolki-telforceone-sa-w-lipcu-sierpniu-i-wrzesniu-2013-r,20131014_114838_0266700289
ciekawe tylko czy standardowo jak dotychczas po dobrej informacji, zaraz dorzucą jakąś złą (a takich potencjalnych u nich się już uzbierało), tak żeby kurs skoczył i miec mozliowśc sprzedazy...
Nie muszą akcjonariat mniejszościowy jest tak zdezorientowany że już sprzedają . No cóż może kiedy indziej będzie lepiej bo wygląda że już się narosło . Ja mam dziwne wrażenie że ktoś gruby położył łapę na kursie . Oczywiście to tylko moje zdanie .
Zyski jakieś będą . Ta spółka poczyniła naprawdę duży krok jak widzę w oferowaniu jakości produktów które sprzedaje pod własnymi markami . Musicie sobie zadać trud i poczytać archiwalne artykuły o tej spółce w pudelku biznesu tak powiedzmy 4 lata wstecz . Tam są różne ciekawostki kto kiedyś interesował się tą spółką i kto kupił nawet akcje parę lat temu i po ile . Oczywiście to są artykuły sprzed około 4 LAT ,ale pieniądze nie znają kalendarza zwłaszcza na giełdzie .
oj w życiu! pewnie podbiją jeszcze z 2-3 grosze, może do 3,30 i puszczą.
z reguły tak bywało, że podkupywali przy okazji jakiegos info, łapli poziomy i potem odpalali spust.
Na poziomach powyżej 2,75 jest tyle zleceń że na pewneo więkści gracze się zdecydują, a wtedy nas zdmuchną. Obyśmy się tylko zatrzymali w okolicach poprzedniego zamknięcia.
Wychodzę z pociągu. tj. kończę czekanie bo zostane z niczym :)
W sumie ma Pan rację. Nie ma co ryzykować. Bańka już jest już zbyt mocno nadmuchana. Przyjrzałem się szybko, do 2,90 leży >150tys.!!!,
także jakiś większy może chcieć wyjść to ma łakomy kąsek, a to się źle dla nas wszystkich skończy.
Przy 2,6 jest nawet > 200 to już w ogóle ciarki na plecach. No to wychodzimy czym prędzej póki coś w garści.
No to się sprawdziło - podbili jeszcze ledwo 4 grosze i o 3,30 nie było nawet mowy...
Zatem teraz czeka nas 2 faza scenariusza... brrrr już jest gęsto czyli mają już wolumen to czego oczekują i oko na spust.
W takich spółkach dogłębna technika nigdy nie zawodzi, a tutaj jeszcze ułatwienie bo zawsze tak się działo. Z drugiej strony fajnie bo można kilka razy w roku wyrwać po 8-12%.
Bigger - WIELKIE DZIEKI! niezly nos. SprzedaĹem 2/3 i z przekory zostawielm jeszcze 1/3. Jeszcze moze z chciwoĹci wyrwÄ z 2-3 grosze ;-) a jak nie zdÄ rze sie zaĹapaÄ na windÄ to wiÄkszoĹÄ sprzedaĹem wiec bedzie ok.
JuĹź widaÄ byĹo, Ĺźe siÄ pozbywali ostro na dobrych poziomach (upĹynnili sporo akcji pod info) i teraz juĹź majÄ pod sobÄ niezly wolumen to mogÄ realizowaÄ dalej.
Raz jeszcze dziÄki!