21 październik wszystko będzie wiadomo, do poniedziałku powolne podnosznie na kilkuset tysiącach dziennie ,póżniej mocne szarpnięcie i jeden kierunek,,,to moje skromne przemyślenia,,,dawać panowie swoje...
kasa z redana poszła na weste,,na drewexie zarobiłem ponad 100 procent i idzie dalej ,kupno za 0,28 ,,polimex pakuj i drewienko i potrzymaj chwile,pozatym wierzę w weste tam mój cały kapitał,,,pozdrawiam
ostro poszedles !
ja tez przewiduje ze w 2014 cena bedzie kilka zł per sztuke
oczywiscie trzymam ale zadowole sie przedzialem 5 -6
ale jesli bedzie jak piszesz to ok
i tak trzymam do konca 1Q 2015 .... a potem wybuduje sobie piekny domek
Zebrali 250 kilo a uwalili 30kilówką- to się musi opłacać! Jeszcze nie raz zastosują ten manewr bo mogą sobie na to pozwolić. Umowa stowarzyszeniowa dopiero za miesiąc a raport za półtora troszkę zabawy jeszcze nas czeka!
decyzja w poniedziałek za tydzień,,a podpisanie formalne28 lub 29 listopad w Wilnie ,,także mało czasu zostało pajacom do mieszania,,niedługo będzie szło mocno na północ i oni dobrze o tym wiedzą,,,te zabiegi co czynią od roku nie są daremne...
w przedziale 0.69 do 0.73 czyszczą ludzi z akcji i codziennie znajdą baranów na oddanie im choćby parę tysięcy akcji, mistrzostwo i przykład jak nie dużym nakładem można odbierać akcje westy od ludzi...
poobserwuj codziennie zlecenia i będziesz wiedział o czym pisze, a obietnice zostawmy innym,tylko ślepy nie widzi co tu się dzieje albo ten co nie chce wiedzieć,,,
KIJÓW. 16 października .UNN. Rada ministrów Unii Europejskiej podejmie pozytywną decyzję o podpisaniu Ugody o asocjacji z Ukrainą 18 listopada. O tym powiedział przedstawiciel Europejskiego komisarza do spraw rozszerzenia UE i europejskiej polityki sąsiedztwa Peter Stano w wywiadzie gazecie "Głos Ukrainy ", przekazuje UNN.
Według słów P.Stano, 21 października, ministrowie spraw zagranicznych UE spotkają się w Luksemburgu i zaczną omawiania: odpowiada Ukraina kryteriom czy nie.
"Dyskusje potrwają, lecz nie późnej poniedziałku 18 listopada, na następnej Radzie ministrów spraw zagranicznych, decyzji powinno będzie przyjęto