Wykres bardzo ciekawy, ostatnimi czasy po półrocznej stagnacji i zrowych obrotach zaczyna się coś dziać. Nie tylko na wyrkesie bo w klubie też coraz ciekawiej.
zgodzę się. W klubie dzieje się bardzo dobrze. Świetnie ktoś to wszystko prowadzi. Kolejne akcje trafią do miasta Katowice po 1 zł za akcję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( 1 250 000 akcji ).
http://www.gkskatowice.eu
poczytać, poprzeglądać i podjąć decyzję
pozdrawiam
Cierpliwości. Spółka będzie szła do góry. Jestem dopiero od miesiąca tutaj i nie zamierzam sprzedawać akcji bo są zdecydowanie za tanie.
Trzymajmy i czekajmy na bardzo dobre komunikaty bo takowe będą!
Z całym szacunkiem, ale widzisz co się dzieje z kursem ? "Szał zakupów" do 0,37 zł... wystarczyło sprzedać kilka akcji po 0,35 zł ustawić kilka akcji na S i już znikają zlecenia. Tu grają "mistrzowie pierwszego kroku giełdowego" - liczący na zysk w 5 minut ;-))
Jeśli ja sprzedałbym swoje akcje to kurs wylądowałby na 0.10 albo niżej, ale to co się dzieje w klubie mówi samo za siebie, czyli kupić i przetrzymać. Ktoś trzyma rękę na pulsie i ładnie wszystkiego pilnuje w klubie.
Zacznijcie obserwować stronę klubu ( oglądajcie wywiady itp.) polubcie ich na fb, zadzwońcie do klubu albo tam idźcie i sami zobaczycie co się dzieje.
TO JEST WIZYTÓWKA miasta Katowice.
Ja osobiście czekam na jakąś informację od khw. To byłoby konkretne info. Uważam, że taka będzie. Na razie podpisali umowę do końca roku, ale liczę, że ją przedłużą i ładnie dofinansują naszą GieKSe ! ! ! !
Jakby to powiedzieli nasi politycy. Jestem głęboko przekonany, że jeśli nikt już dziś nie wybierze się na zakupy. To silne ręce trzymające akcje, które nie zarobiły w 5 minut oddadzą to ze stratą i dziś będzie można kupić kilka akcji w okolicach 0,30 zł. Taka jest moja subiektywna ocena sytuacji.
Szanowny kolego, piszesz o dyskusji... czy widziałeś gdzieś na forum merytoryczną dyskusję na temat... ?? Ale w porządku, z szacunku do "zawodowych" inwestorów wypisuję się z forum ;-) Chciałem wprowadzić odrobinę radości do tego smutnego.... miejsca. Ale cóż obiecuję już się nie udzielać na tym jak i innym forum. Za całe zło serdecznie przepraszam i życzę wyłącznie sukcesów w inwestowaniu. Pozdrawiam mimo wszystko, choć w odpowiedzi na mój post mogę spodziewać się wyłącznie obelg. Ale to nasza narodowa przypadłość...