Moze byc roznie.Tak jak pisalem wazne kto tutaj jest glownym akcjonariuszem i jakie spolki maja w portfelu. Wystarczy zobaczyc i pomyslec. Tutaj albo bedzie wielkie dno albo piekne wybicie.Nawet jak sie okaze ze to bankrut to beda chcieli wyjsc z akcji to raz a dwa to zawsze glowny wie wczesniej co sie swieci i wychodzi z akcji co pokazuja komunikaty a tutaj nic,bylo powolne opadanie na znikomych obrotach
Albo bankuctwo albo chca w pelni przejac tanio spolke.To to tylko zarzad i akcjaonariusze glowni wiedza.Kazdy ryzykuje ale wiele razy widzialem jak takie bankruty po kilka set % rosly pozniej. Czas pokaze.Tak jak pisalem ze jezeli mialo by byc dno to wiadomo ze glowni by uciekli wczesniej tak jak to nieraz bywalo ze byly podbitki a pozniej info o zmniejszeniu a tu nic ani podbitki nie bylo ani infa
a moze tak info nie było bo nie podali poprostu??? zapewne czytałeś o karach nałooznych na platyne. Tylko ze te kary dopiero po 2 latach nałozone. tak wszyscy chcą hronic akcjonariuszy ze dopiero teraz kryją dupy i daja kary. Gdzie był KNF 2 lata temu jak platyna maglowała akcjami PSW? myśle ze tu bylo tosamo. Widiząłem strone i wcale sie niedziwie ze nie maja zysków. wiedzieli a proceder od 2 lat juz działa. moze sie myle alee..
z tego co mi wiadomo (moge mieć nieaktualne dane) to poprostu w spółce nie ma kasy na prowadzenie nierentownej dzialalnosci. Dochodza problemy platyny wiec trzeba sie wyzbyc strupa. Moz ebyc tez inacze. wiadomo jednak ze wszystko kreci sie wokół maszyneri Krawców. pozdrawiam
z tego co mi wiadomo (moge mieć nieaktualne dane) to poprostu w spółce nie ma kasy na prowadzenie nierentownej dzialalnosci. Dochodza problemy platyny wiec trzeba sie wyzbyc strupa. Moz ebyc tez inacze. wiadomo jednak ze wszystko kreci sie wokół maszyneri Krawców. pozdrawiam