• Technika AT Autor: ~pluto85 [178.181.186.*]
    Dla fanow swiec japonskich... Na Graalu powstala typowa formacja kontynuacji trendu z potwierdzeniem -formacja rozstania. Jest to dosc niespotykana formacja -szczegolnie na spolkach mniej plynnych, bowiem kurs otwarcia obu swiec winnien byc dokladnie taki sam, co na Graalu nie zdarza sie zbyt czesto. Poza tym w ww formacji swiece sie rozstaja, tzn podazaja w przeciwnym kierunku, jak to mialo miesjce 9.10 i 10.10 odpowiednio swiece malejaca i rosnaca. Dodatkowym potwierdzeniem jest tu sama swieca doji z 9.10 w odpowiednim kierunku. Niewatpliwie jestesmy gotowi do przebicia 16,70.

Czego zycze posiadaczom.
  • Re: Technika AT Autor: ~KK [89.231.119.*]
    Dnia 2013-10-13 o godz. 11:51 ~pluto85 napisał(a):
    > Dla fanow swiec japonskich... Na Graalu powstala typowa
    > formacja kontynuacji trendu z potwierdzeniem -formacja
    > rozstania. Jest to dosc niespotykana formacja -szczegolnie
    > na spolkach mniej plynnych, bowiem kurs otwarcia obu swiec
    > winnien byc dokladnie taki sam, co na Graalu nie zdarza sie
    > zbyt czesto. Poza tym w ww formacji swiece sie rozstaja,
    > tzn podazaja w przeciwnym kierunku, jak to mialo miesjce
    > 9.10 i 10.10 odpowiednio swiece malejaca i rosnaca.
    > Dodatkowym potwierdzeniem jest tu sama swieca doji z 9.10 w
    > odpowiednim kierunku. Niewatpliwie jestesmy gotowi do
    > przebicia 16,70.

Czego zycze posiadaczom.

Miło słyszeć, że AT potwierdza proste obserwacje: dla mnie brak podaży jest jasną wskazówką - posiadacze akcji ustawili się na długie terminy, brak grających na krótko, a jeżeli już tacy są (np. ja :), to kombinują jak tu drożej sprzedać, żeby zaraz taniej odkupić i dalej siedzieć w Graalu. Tak więc podaż bliska zeru. :)
  • Re: Technika AT Autor: ~Mir [91.233.69.*]
    W którym biurze masz konto ? W BPH nie ma możliwości grać na krótko, dziwne.
    Czasami bawię się w DayTradera, a mój DM daje takie możliwości. Natomiast na razie odstąpiłem takich kombinacji, bo zbyt mała płynność jest poniżej 16 zł, co widać po dzisiejszym dniu. Za duże ryzyko, że nie odkupię taniej... :)
    A czy ktoś zna jakąś analizę, która mówi o obrocie 48,90 zł od 9 do praktycznie 13.00???? :)))) Chyba się jeszcze taki dzień nie zdarzył na Graalu, żeby obrót był bliski "zera". I to wynikający nie z braku zainteresowania popytu, ale z braku zainteresowania podaży. :)))))))))
  • Re: Technika AT Autor: ~xxx [37.228.52.*]
    Doczekaliśmy sie świadomych akcjonariuszy, ktorzy wiedza ile warte sa akcje spółki ....
  • Re: Technika AT Autor: ~xxx [153.19.32.*]
    A jednak nie do końca ....
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.