• Zaczyna się? Autor: ~abes [188.147.143.*]
    Czy tylko mi wydaje się, że papierek jest wyduszany ze słabych rąk? Czyżby wkrótce finał? Jeśli spekuła wchodzi niewykluczone że jeszcze poleci. Wariat, jak myślisz?
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~zibi [83.27.119.*]
    poleci tak jak KCS gdzie platyna tam upadłość tak myślę same spółki groszowe
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    No to co górne widły ? Jeszcze kilka akcji na 0,24 zł... ;-)
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~szlapnut'sia [87.116.236.*]
    Ta, pod raport miesięczny :

Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 48/2013
    data dodania 2013-10-11 12:13:16
    spółka Depend S.A.
    Raport miesięczny - wrzesień 2013 r.
    Zgodnie z punktem 16 Załącznika do Uchwały Nr 293/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 marca 2010 r. Zarząd DEPEND S.A. przekazuje raport miesięczny:

1) informacje na temat wystąpienia tendencji i zdarzeń w otoczeniu rynkowym Spółki, które w ocenie Spółki mogą mieć w przyszłości istotne skutki dla kondycji finansowej oraz wyników finansowych DEPEND S.A.

W ocenie Emitenta, w okresie objętym raportem, nie wystąpiły w otoczeniu rynkowym DEPEND S.A. tendencje i zdarzenia mogące mieć negatywny wpływ na wyniki finansowe Spółki.

2) zestawienie wszystkich informacji opublikowanych przez Spółkę w trybie raportu bieżącego w okresie objętym raportem

Zestawienie raportów bieżących i okresowych opublikowanych we wrześniu 2013 roku:

- EBI RB nr 43/2013 z dn. 02.09.2013 r. - Korekta raportu bieżącego 38/2013
    - EBI RB nr 44/2013 z dn. 03.09.2013 r. - Uzupełnienie raportu bieżącego 37/2013
    - EBI RB nr 45/2013 z dn. 05.09.2013 r. - Informacja na temat linii kredytowej
    - EBI RB nr 46/2013 z dn. 12.09.2013 r. - Raport miesięczny - sierpień 2013 r.
    - EBI RK nr 47/2013 z dn. 12.09.2013 r. - Podpisanie Aktu Notarialnego

3) informacje na temat realizacji celów emisji, jeżeli taka realizacja, choćby w części, miała miejsce w okresie objętym raportem

W sprawozdawanym okresie prowadzony był monitoring statusu transakcji kredytowej aranżowanej przez Prometheus Capital Group. Między Prometheus Capital Group a Bank of America podpisana została Umowa Powiernictwa, której znaczenie dla transakcji zostało wyczerpująco wyjaśnione w Raporcie Bieżącym 36/2013 z 19 lipca 2013 r. Zawarto również umowę notarialną zakupu nieruchomości. Transakcja ta była poprzedzona wcześniejszym podpisaniem umowy przedwstępnej o czym mowa była w raportach bieżących nr 38/2013 z 01 sierpnia 2013 r., 41/2013 z 09 sierpnia 2013 r. i 43/2013 z 02 września 2013 r. Dokonany zakup nieruchomości stanowi część planowanego projektu rozszerzenia działalności spółki o tematy związane z nieruchomościami.

4) kalendarz inwestora, obejmujący wydarzenia mające mieć miejsce w nadchodzącym miesiącu, które dotyczą Emitenta i są istotne z punktu widzenia jego interesów.
    Kalendarz inwestora, obejmujący wydarzenia mające mieć miejsce we październiku 2013 r. (daty raportów okresowych, planowanych WZ, otwarcia subskrypcji, spotkania z inwestorami i analitykami, termin publikacji raportu analitycznego).

- 11 października 2013 r. Publikacja raportu miesięcznego za wrzesień 2013 r.

Podstawa prawna: Pkt 16 Załącznika nr 1 do Uchwały nr 293/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 marca 2010 r.

Osoby reprezentujące spółkę:
    HENRYK KLUBA - PREZES ZARZĄDU
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~kaka [176.116.204.*]
    W przyszlym tygodniu 0,4 zl !
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~Cyber Ghost [46.186.7.*]
    j.w.
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~spekulant 1973 [178.43.9.*]
    a co to jest te 0,4zł w porównaniu z tym na co liczą tutaj wszyscy
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~spekulant 1973 [178.43.9.*]
    Brak informacji ze strony spółki powoduje niechęć do kupna akcji dlatego kurs będzie się osuwał mimo że i tak jest nisko
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~dark7 [95.48.24.*]
    Spekulant a o czym mają nas informować, przyjdzie informacja do nich to niezwłocznie ją wszyscy poznamy ( no może chwilę wcześniej - jak to często bywało - zawiśniemy na widłach ;) ) Więc idź na ryby/grzyby/panienki i się nie martw , bo szkoda Twojego zdrowia ;)
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    dark7, uważasz, że rynek jest głupi? Prześpi taką okazję, o której napisałeś? To kto pozbywa się akcji - rozrzutni finansowo?
    Wiem że Ty na pewno nie jesteś ;) Masz tu jakieś niecne zamiary tak dla hecy byś nie siedział i nie odpisywał na każdym wątku ;) Ja wiem swoje Ty swoje i może okazać się że oboje wiemy to samo :), poczytaj wątki spekulanta do pewnego momentu miałeś w nim podparcie, kupił i je straciłeś ... może coś więcej zyskasz na swojej grze ale chyba czas Ci się kończy na gierki ;)
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~kaka [176.116.204.*]
    Ktoś go musial skrzywdzić ,opowiedz nam o tym może ci pomozemy ! ( 4,5% ? )
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    dark7,
    ktoś mi tu wyrzucił kilkakrotnie, że nic innego nie robię, tylko tracę czas przy komputerze i produkuję wątki. Ktoś mi tu zarzucił, że nie widać mnie na innych spółkach - skoro nie posiadam akcji Dupenda, to dlaczego się tak produkuję i tracę czas?

Właśnie dlatego jestem tylko na tym forum Dupenda, bo nie mam czasu. Jest tu też znana mi brygada, która pisała od początku tego serialu. Jestem ciekaw, co dalej. Poparcie spekulanta lub jego brak wisi mi serdecznie. Gdyby spekulant mnie słuchał, to nie odgrażałby się, że "czeka na 0,26 i chętnie dokupi", tylko - skoro chciał - zapakowałby do pełna po 20-21. Tak więc na przyszłość - wierzcie temu co pisze 4,5% :)
    Nie wiem może za bardzo wierzę w ludzi więc myślę że jednak nie siedzisz tu ot tak sobie ;)
    ale mniejsza z tym rób swoje w końcu dzięki też Twojej robocie była możliwość na tanie zakupy ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zaczyna się? Autor: ~szpieg szoguna [46.186.47.*]
    :) pfff, zepsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwy czas.
    A piszesz to se pisz, tyle możesz ;)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.