• papier wyzbierany Autor: ~iiiiiii [77.65.74.*]
    brak chętnych do oddania tylko do góry można zbierać, pt/pn szykuje sie kolejne wybice
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~Pan Anatol [37.130.37.*]
    Nie tak do końca wyzbierany. Ale budujące jest to, że na innych forach jest cisza, jak makiem zasiał. Nikt nic nie kuma.
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~jxc [188.123.217.*]
    Ja kumam i zaczynam zbierać
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~gdyniak [31.0.150.*]
    ... jutro / poniedziałek ==> ~1,25 do 1,27
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~torazet [37.31.27.*]
    Biorę kredyt i idę na całość tu może być jak na Gancie tam też szwedka siedziała.Nie naganiam mówię co Ja zrobię.Ostatnio mam farta co bym nie kupił to rośnie.
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~artur [83.17.223.*]
    hehe patrząc na to co się teraz dzieje na gancie to chyba nie jest najlepszy przykład :) do naśladowania.
    pozdrawiam i życzę wzrostów
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~gdyniak [91.241.5.*]
    ...nie było wybicia z trójkąta, za to powstała chorągiewka, która zapowiada dalsze wzrosty po chwilowym spowolnieniu trendu...
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~timo maestro [85.14.76.*]
    Dnia 2013-10-11 o godz. 12:40 ~gdyniak napisał(a):
    > ...nie było wybicia z trójkąta, za to powstała chorągiewka,
    > która zapowiada dalsze wzrosty po chwilowym spowolnieniu
    > trendu...

czuję się trochę współwinny spowolnienia trendu..... ;)

Udało mi się wskoczyć na pokład między 0,30 a 0,35 i przyznaję się do sprzedaży połowy swoich akcji powyżej złotówki.
    Spieszę jednak z ważnym wyjaśnieniem. Sprzedałem tylko dlatego, że taką przyjąłem strategię. Wyznaczyłem (trafnie!) pułap, który mnie interesuje w "pierwszym rzucie" i założyłem sprzedaż połowy akcji w tym momencie. Samodyscyplina strategiczna, że tak powiem, ma swoje wymogi. Nie oznacza to, że nie nastawiam się na dalsze wzrosty. Jak najbardziej się nastawiam. Drugą połowę akcji trzymam i to mocno :)
    Może spowolnienie trendu to tylko efekt realizacji podobnych strategii przez część z nas?

Pozdrawiam
  • Re: papier wyzbierany Autor: ~gdyniak [37.109.89.*]
    udało mi się
    > wskoczyć na pokład między 0,30 a 0,35 i przyznaję się do
    > sprzedaży połowy swoich akcji powyżej złotówki.
    Spieszę
    > jednak z ważnym wyjaśnieniem. Sprzedałem tylko dlatego, że
    > taką przyjąłem strategię.

Witaj. Gratuluje pieknego zarobku. Mi jeszcze nigdy nie udalo sie zarobic blisko 300% z jednej pozycji. Chyba za bardzo nerwowy jestem; )

To co piszesz: realizowanie zalozonej strategii - to chyba istota sukcesu na gieldzie. Nie kieruj sie absolutnie tym co ja czy inni wypisuja na forach. Pisze sobie ot po prostu dlatego ze forum temu sluzyc ma - pisaniu wlasnych opinii. Chocbym nie wiem co nawymyslal to kursu nie zaczaruje. Pozdrawiam I jeszcze raz gratuluje.

[x]
REINHOLD 0,00% 0,06 2026-04-01 11:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.