• No i znowu was załadowali Autor: ~Monthy P. [89.161.77.*]
    .... ciekawe do ilu zejdzie....
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: ~wig20 [83.23.86.*]
    Ale nad czym ta ekstaza?!
    Przecież to nic w sumie nie urosło ... raptem 8% hahaha
    Nawet jak dziś ktoś kupił po 1.46 spokojnie może sobie to trzymać.
    na mój nos, w końcu dowiemy się o progu 5%, potem raport za 3 kw.
    Wiemy że zarząd kupował po 1,.24, kupował dlatego tak wcześnie, bo potem mają zakaz tuż przed raportem. A jaki będzie raport? Sami sobie odpowiedzcie ..
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    taaaa,,, mnie to tu tak ladują :D od 80 gr :D:D:D:D:D w sumie mam na czysto prawie 50% teraz :D

aaaaaalez mnie zaladowali :D:D:D co za zli podli zloczyncy :D

a ty co Monthy na peronie wysiadles gdzie ? 1,29 ? 1,07?

boli? bardzo?
    aaaaa, Monty :D pewnie mnie nie poslychales rano i wyszedles dzis po 1,35 :D
    Dobra panowie, to ja zakończyłem przygodę z tymi kupionymi od 1.12 do 1.24
    Został mi pakiet ponizej 0.90 - to sobie zostawiam,
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: ~Monthy P. [89.161.77.*]
    Monthy P. się zapakował po same uszy średnio po 1,14 więc nie szczekajcie, gdzie i i kiedy wysiadłem. Bo jeszcze tego nie zrobiłem zgadzam się z Wig 20, że to pójdzie ho ho ho wysoko wiec po co oddajecie 10gr to a tyle was stać! 02.08.2013 1,12 uśredniłem w dół i nie licytujcie się chłopcy!
    Monthy jelsi ktos tu szczeka lub sie licytuje to ty :D moj post to tylko odpowiedz na twoje szczeku szczeku ;)

sam (twierdzac niby ze dzis ludzi ubrali) piszesz ze to pojdzie ho ho ho wyzje,,, wiec skoro pojdzie ho ho ho wyzej to niby jak mogli dzis kogos ubrac (wracajac do postu pierwszego twojego)?? gdzie tu spojnosc pogladow???

z ktorej zawieje tak sie ustawiasz z postami ;)

albo rybki albo cipki kolego,,, sam siejesz ferment i probujesz kogos tu dolowac ze za wysoko kupil :)

ja wprost przeciwnie,, ostrzegalem dizs przed oddawaniem rano.
    A ja pojechałem ironią!!nie wyłapałeś tego wytrawny inwestorze i zaczełęś szczekać po ile oddałem albo że nie wsiadłem jak dzieciak! kupują po 1,46 a oddają zaraz po 1,42 -1,40 bo nie idzie dalej na górne widły i tyle w temacie! jak jest tyle ciułaczy albo wystraszonych, że jak mu spadnie o 2 -4 grosze i oddaje to dlatego jest taka zabawa. a ten baton który odstraszał przez kilka sesji powinien dać im do myślenia. Bo tu dystrybucji żadnej nie widzę tylko zbieranie.
    bron sie, ubieraj w slowka jak chcesz a po prostu zgrywasz cwaniaczka i tyle ;)

ile postów założyłem odkąd siedzę na Duon-ie jeden dzisiejszy więc nie pisz głupot! a niech będzie twoje na wierzchu koniec uderz w stół a nożyce się odezwą!!!
    Panowie, po co te zwady.
    Tu się nadal nic nie dzieje, kiszonka trwa.
    lepiej byście coś zapięli a nie się kłócicie.
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: ~Holandianinnn [84.84.100.*]
    może i dla was nic się nie dzieje. Wszyscy oczekujecie wybicia po 50 % albo i więcej a mi wystarczy że będzie rósł 5% tygodniowo co da rocznie 260% :D nie można być zachłannym bo tylko się traci i tyle w temacie :) pozdrawiam
    im dalej zajedziemy bez widel do gory powoli,,, tym wyzej widly nas wyniosa do gore.

tez mnie cieszy ze idziemy powoli acz sukcesywnie do gory ;) tyle ze to gra dla cierpliwych

a czasem jak sie widzi takei inpoint czy vst czy lst jak wywalaja do gory kiedy moja gotowka w duzej czesci "kisi" sie na duonie to troche nerwy biorą,,,, ale jak to sie mowi nie mozna miec wszsytkiego.

jak ktos na krotko gra to duon sredni wybor, ja juz rok sie kisze ;)
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: wonitowy2 [84.84.100.*]
    he he :) widzę że jak ostatnio napisałem że duon to kiszony ogór to teraz wszyscy piszą o kiszeniu :) he he :)
  • Re: No i znowu was załadowali Autor: ~rysiu [87.239.176.*]
    Dnia 2013-10-10 o godz. 14:23 ~Monthy P. napisał(a):
    > .... ciekawe do ilu zejdzie....
    gdzieś do 2 zł prawdopodobnie
  • Monthy i co masz do powiedzenia dzis tym co niby ich ubrali po 1,46 ? Autor: ~o0o [46.77.124.*]
    no i co? wczoraj ubrali po 1,46 ?

wypadalo by przeprosic, zamilknac i nie robic z siebie wiecej Łosia ;)

cwaniaczku :D hehehe
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.