• czyszczą Autor: ~obcy [88.199.6.*]
    Z tego co widzę to skupowanie odbywa się na wyższym poziomie o 10 oczek pewnie
    potrwa do wyczerpania zapasów - zobaczymy.
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [31.175.177.*]
    ,,,zachłanni są bardzo, zależy im na odbiorze od inwestora każdej akcji,, dużo trudu sobie zadali,,,nadarmo tego nie robili, męczą zleceniami, ale mnie jakoś to nie zniechęciło, wręcz przeciwnie wolne środki przeznaczałem na dokupowanie przez ponad rok,,pod co i czy miałem rację się okaże niebawem,,pozdrawiam
  • Re: czyszczą Autor: plujacy [84.10.6.*]
    "wolne środki przeznaczałem na dokupowanie przez ponad rok"

Wojtku, grasz ryzykownie. Uśrednianie w dół jest dobre tylko wtedy gdy jesteś pewien firmy na 100%

Jesteś pewien Westy tak bardzo, po tych wszystkich raportach?
  • Re: czyszczą Autor: ~akcjonariusz [80.55.108.*]
    Ja również angażuję wszystkie wolne środki w tą firmę i jestem przekonany co do trafności swoich decyzji. Nie inwestuję na krótki okres.W odróżnieniu od wielu śpię spokojnie. Cierpliwość jest cenna.
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [89.71.9.*]
    raporty to osobna kwestia,ja upatruje dużą szansę dla nas jako inwestorów w akcje w umowie stowarzyszeniowej,ponadto firma się rozwija,czyni inwestycje,Niemcy już czekają w progach jak unia podpisze umowe z UA,przeniesienie przedsiębiorstw z innych krajów do ukrainy bo taniej,,z raportami od poczatku mieszali,porównywałem,kreatywna księgowość ,tak to należy ująć,zawsze możesz wypuścić raport a później zrobić korektę,,myslę,że to kwestia czasu jak tu będzie przełom,,dwie spółki mi zdjeli z giełdy bomi i hb,,nie jest to nic miłego,ukraińskie spółki są specyficzne ,widać ,że nieliczne dały zarobić od czasu debiutu,,porobili niezłe przekręty na tych debiutach...
  • Re: czyszczą Autor: ~West [83.7.39.*]

obi wan lubisz damskie przebranie ,nie masz jednak jaj,jesteś być może
    facetem ale w damskich rajtkach chodzący.
    tfu.
    zbereźniku.przebierańcu.

20 gr. tylko nie płacz proszę ...... 20 gr. zaraz tu .......
    Autor | ~magda [178.216.139.*] 2013-10-11 06:49

ihahahahahahahahha ihahahahahhaha
    Autor | ~magda [178.216.139.*] 2013-10-08 18:00 Zobacz wątki dotyczące Westa
    kto to jeszcze trzyma?

Re: ihahahahahahahahha ihahahahahhaha

Autor | ~magda [83.22.5.*] 2013-10-09 08:37 Zobacz wątki dotyczące Westa.

jaba daba duu , z górki na pazurki , iiihahaha
    zmiana ip na nic się zda.

gonić to ścierwo .
  • Re: czyszczą Autor: ~jaro [83.6.224.*]
    Miałeś racje
  • Re: czyszczą Autor: ~nico [83.6.225.*]
    Skup TRWA .
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [188.33.19.*]
    dzisiaj nasza spółdzielnia się bardziej wysiliła- trzy zlecenia po 7 tys,i 2 po 700,,nawet 7 o 3 grosze podnieśli kurs z 70 do 73 --szpece....
  • Re: czyszczą Autor: ~spółki ukraińskie [5.60.59.*]
    sadovaya westa agroton Coal energy wszystko na czerwono są obroty na takim rynku ktoś zbiera w listopadzie Ukraina z UE podpisuje umowę stowarzyszeniową będzie hossa ukraińska Coal energy w porównaniu do Sadovaya jest tani jak barszcz ktoś uwala kurs i pakuje
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [164.127.241.*]
    czym dzisiaj zachęcają??,,znowu 1 i 7 ,wymyślta coś nowego panowie ze spółdzielni,,,,
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [164.126.245.*]
    i siudemka na zleceniu niestety dzisiaj nie działa,,już nie ma baranów na oodawanie
  • Re: czyszczą Autor: ~BOSS [83.17.132.*]
    Janukowycz gotów wypuścić TymoszenkoPrezydent Ukrainy jest gotów pozwolić Julii Tymoszenko na wyjazd za granicę. Wiktor Janukowycz poinformował, że podpisze zgodę, jeśli wcześniej taką decyzję podejmie parlament.
  • Re: czyszczą Autor: ~wojtek [164.127.134.*]
    znowu siódemki i jedynki bo jakby inaczej,,matoły nie rozumieją ,że ludzie nie dają się już nabrać i trzeba gre przenieść na wyższy poziom żeby im coś wpadło do koszyka,,
  • Re: czyszczą Autor: ~Helik [89.78.97.*]
    Kto nie chce niech nie kupuje ;kupią chętnie inni
  • Re: czyszczą Autor: ~obserwator [83.6.227.*]
    Na 0,70 brak towaru albo jakaś zagrywka zobaczymy?.
  • Re: czyszczą Autor: ~mat [83.28.154.*]
    Widziałem z rana że u Was tutaj miał ktoś chęć brać towar ,ale później pojawił się Wojtek i wystraszył .A gruby się uparł ,że nie pojedzie zanim Wojtek papierków nie odda ,hehe
  • Re: czyszczą Autor: ~karlsmen [77.113.10.*]
    no to masz problem kolego i skoro tak piszesz to się trochę pokisimy jeszcze
    bo takich jak wojtek jest kilku i zapewniam Cię że na tym poziomie nikt z nas nie odda.;) pozdrawiam i spotkamy się w grudniu na dużo wyższych poziomach.....

• Re: czyszczą Autor: iryhor [178.42.71.*]
    witam
    mi też się nigdzie nie spieszy,poczekam na terget z debiutu
    pozdrawiam starą gwardię
  • Re: czyszczą Autor: ~taki tam [78.8.176.*]
    a co ma być w grudniu ???
  • Re: czyszczą Autor: ~sylwuś [83.20.152.*]
    swieta
  • joker każdemu daje bana i w kakałko obi wana Autor: ~jokerekbezakcji [164.127.91.*]
    j.w.
  • Re: joker każdemu daje bana i w kakałko obi wana Autor: ~jokerekbezakcji [164.127.91.*]
    skasowali posty ,w których ktoś pytał na ilu nickach "działa joker i obi wan"
    dlaczego?????
  • Re: joker każdemu daje bana i w kakałko obi wana Autor: ~jokerekbezakcji [164.127.91.*]
    hmmm
    hmmmm
  • NOWE INFO - a jednak...PPob.? Autor: ~Zeny [109.243.9.*]
    choć na razie wykluczam ten scenariusz, ciekawe jednak jest to, że sygnały K i na wyjście które podawał Paweł Juś sprawdziły się niemal z chirurgiczną precyzją

wcześniej miałem AT i tam petrol, też poszło jak mówił, dwa telefony i zrobiłem prawie 90% - sygn.K przy 018 wyjście na 034

wracając do spółki...ważne żebyście szli z trendem trend follow nie same komunikaty
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.