• Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~zorro2 [195.66.68.*]
    Ferro z punktu widzenia inwestorów umarło , nie ma obrotów , ani ruchów na papierze, mam w swojej kolekcji kilka takich skamielin , ale tylko hobbystycznie jak znaczki w klaserze , bo jak by miało być na spółce poważnie to już by 11 PLN kosztowała tyle warta jest.
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~melech [89.74.86.*]
    ta spólka to dla mnie zagadka. Zyski całkiem przyzwoite, spółka całkiem nieźle się rozwija a cisza jak na morzu martwym.
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~Mick [5.184.221.*]
    Dnia 2013-10-10 o godz. 10:14 ~zorro2 napisał(a):
    > Ferro z punktu widzenia inwestorów umarło , nie ma obrotów
    > , ani ruchów na papierze, mam w swojej kolekcji kilka
    > takich skamielin , ale tylko hobbystycznie jak znaczki w
    > klaserze , bo jak by miało być na spółce poważnie to już by
    > 11 PLN kosztowała tyle warta jest.

O widzę że kolega Zorro2 te same trupy co ja trzyma (kojarzę z forum Rainbowa). Obrotów rzeczywiście tu wcale nie ma ale taki już urok GPW. Myślę że po wynikach za 3Q może tu być lepiej niż na Rainbole
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~joljol [78.8.194.*]
    a mnie to nie przeszkadza, pieniadze lubia cisze, czas kryzysu przetrwala swietnir, wlasciwie nie pogarszala wynikow, tylko jeszcze nie ma mody na spolki budowlane. spokojnie, spolka dla cierpliwych
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~sg [83.24.214.*]
    Pochwalisz się jakie masz jeszcze spółki?

Mamy to samo hobby. Ja jeszcze oprócz Ferro mam Delko i Helio. Zero obrotów, ale rosną.
    Bardzo proszę: Apator: od 30 zł, Inter cars od 80 zł, Wielton od 4 zł, Wandalex, od 1,17 zł, Debica od 66 zł. I co najciekawsze o wszystkich raczej cisza na forach. Poza tym śladowe ilości : kghm, pko bp, ursus, synthos, suntech-nc, radpol

Także lepiej juz tutaj nie pisać tylko czekać, mam zamiar na razie na 1 rok zamknąć notowania, jak zrobił by to Warren Buffet.
    Aha, sorry, teraz widzę że to nie do mnie to pytanie, zapędziłem się niepotrzebnie, chyba że komuś ma to pomóc wtedy będzie ok.
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~sg [83.24.72.*]
    ok, choć nie do Ciebie pytanie, bo pytałem o skamieliny, to dzięki za odpowiedź.

Stopy zwrotu fajne, ważne żeby wolumen też był przyzwoity.

Ja największą stopę zwrotu mam na Groclinie, trzymam od 8,40 zł. Teraz żałuję, że nie załadowałem tam wszystkich środków, ale wtedy pewnie by nie wzrósł na złość...
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~joljol [62.87.254.*]
    Ale widzę, że stawiasz podobnie jak ja na odbicie w branży motoryzacyjnej oraz niektórych gałęzi budowlanki. Groclin powiem szczerze, że nie zwróciłem na niego uwagi, chociaż jest to świetna spółka. Fundusze wchodziły w ferro przed spadkami więc propnuję czekać i nie zapeszać. Liczba akcji cały czas spada więc C/WK również, mimo rosnącej ceny.
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~sg [178.42.83.*]
    Groclin to moja ulubiona spółka, inwestuję w nią w każdym cyklu koniunkturalnym i nigdy mnie nie zawodzi.
  • Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~zorro2 [195.66.68.*]
    Rainbow sprzedałem po 10 PLN, mam Kruszwicę- trzymam do 65 PLN, Paged - trzymam do 28 PLN, miałem Nortcost sprzedałem z min. zyskiem, taka skamielina, miałem Wandalex - sprzedałem 1,27 PLN. Generalnie mam dużo w kasie po ostatnim tygodniu chcę pograć na pierwszych sesjach na PKP Cargo, podoba mi się Trakcja , ale czekam na korektę. Poza tym drogo, czyli coraz ryzykowniej. Ferro mam pierwszy raz w życiu , wchodziłem po 8,5 PLN i sam nie wiem co z tym robić.
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~zorro2 [195.66.68.*]
    I jeszcze zapomniałem dodać , że straciłem na Polnordzie
  • jednak do góry Autor: ~kkk [93.105.99.*]
    skup?czy wyniki?
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~zorro2 [195.66.68.*]
    Za agresywnie na skup, chyba wyniki
  • Re: Nekrospółki - kolekcjoner kości Autor: ~Aga [31.175.81.*]
    tu piszą, ze jeszcze urosnie

http://www.finweb.pl/gielda/analizy-techniczne/10967-ferro-s-a-analiza-techniczna-04-11-2013-r
[x]
FERRO -2,14% 32,00 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.