Panie Ryszardzie na ARI jestem od momentu uzyskania przez nich dwóch dotacji(a więc stosunkowo krótko).Nie mam czasu na przeglądanie wszystkich kwartalnych raportów spółek.Czy może Pan ujawnic spółki które są w Pana kręgu zainteresowania (bez szkody dla Pana)Pozdrawiam pyrka z Pyrlandii.
ARI S.A. idzie na maksima. Pamiętajmy, że 4Q to księgowanie przychodów (zysków) za projekty z poprzednich kwartałów, a na ten m-c planowane jest uruchomienie platformy inwestycyjnej. To tak w skrócie, na dodatek kurs niesamowicie zdołowany i bardzo długa konsolidacja, co będzie miało odzwierciedlenie na kursie tej Spółki. Pozdrawiam
Nie namawiam, nie ma ryzyka - nie ma zabawy. Bierz, w listopadzie przekonasz się, że było warto. Jeszcze raz powtarzam - nie namawiam - to jest jednak NC. Wszystko jest tutaj możliwe. Pozdrawiam
Dnia 2013-10-10 o godz. 12:35 ~Ryszard napisał(a):
> Nie namawiam, nie ma ryzyka - nie ma zabawy. Bierz, w
> listopadzie przekonasz się, że było warto. Jeszcze raz
> powtarzam - nie namawiam - to jest jednak NC. Wszystko jest
> tutaj możliwe. Pozdrawiam
No i mamy listopad i jednak było warto. Pozdrawiam
Dnia 2013-10-10 o godz. 12:27 ~Ryszard napisał(a):
> ARI S.A. idzie na maksima. Pamiętajmy, że 4Q to księgowanie
> przychodów (zysków) za projekty z poprzednich kwartałów, a
> na ten m-c planowane jest uruchomienie platformy
> inwestycyjnej. To tak w skrócie, na dodatek kurs
> niesamowicie zdołowany i bardzo długa konsolidacja, co
> będzie miało odzwierciedlenie na kursie tej Spółki.
> Pozdrawiam
powróciły większe wolumeny na S i K ..czy to zapowiedz końca korekty ?? .. moje fusy wskazują , że właśnie odbicie tuż tuż.. a w Waszych szklanych kulach coś widać ??
ja czekam - takie sztuczne zapełnianie prawej strony mówi dużo - brać i nie czekać bo jak już wystartuje to będzie ciężko podkupić na rozsądnych poziomach