Widzę, że 2 zł bronią jak PO H. G-W w Warszawie. Nagle pojawiło się 16 tys. akcji do 2,1 zł. Ciekawe co na to połykacz. Czy będzie męczył, czy chce zgromadzić pakiecik na walne.
Na hu.u mają zarobić czy na akcjach - nawet ci sami.Zaniżenie kursu kużni widoczne. ,czyli zarobić trzeba na MOJu.Myśleć.Kużnie przejeli za niecałe 2 mln !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasady zabawy na tej społce byly i są bardzo proste: wybrać trzymaczowi jak najwięcej poniżęj 2 zl ::)))) !!! On może topić i topić ,to z dobrego biura maklerskiego ,ich na to stać i mają na to środki ... Tylko czy mają jeszcze akcje,bo przesunęli S powyżej 2 zl,hm,hm , niech uzupelnia i przesuwa jeszcze wyżej.
Musiałby zebrać ok. 15 000 akcji. Jakoś nie chce mi się wierzyc w to, ze dzis to będzie miało miejsce. Ale wczoraj też na otwarciu nikt nie wierzył, że dojdzie do 2,09 zł. jeżeli dziś będzie 2,2 zł, to juz nic mnie na tej spółce nie zaskoczy!
A ,ty dobrze policzyłeś ::)),bo wg. mnie uczciwe,uczciwe 15.000 to pchnie kurs ponad 2,5 zl i wyżej ..Uczciwe- tzn. nie przekładane i nie kręcone w kólko tymi samymi papierami. Pozdr.