o jesteś, w razie jakbyś nie zauważył w innym temacie jest post do ciebie, przekleje tutaj. i ponawiam pytanie ile ci płacą?
"najlepsze jest łączne zadłużenie: ponad 17 mln zł :D :D
już wcześniej mieli ochotę rolować dług (obligację, dodruk akcji) ale dostali wyprostowany środkowy palec od potencjalnych akcjonariuszy :D :D
ja tylko zmieniam paczki chipsów i butelki z piwem - akcja jest cały czas, czekam na wielki koniec z fajerwerkami :D :D
P.S. max ile Ci płacą za ten Pi-aR?
próbujesz ratować wizerunek EUI ale nieobraz się -chu .. o Ci to wychodzi - zresztą to nie Twoja wina sami są sobie winni
jesteś zatrudniony przez EUI czy z firmy zewnętrznej?
i nie zaprzeczaj bo:
1\ nikt nie jest tak ograniczony żeby świadomie ładować własne pieniądze w ten syf wystarczy sprawdzić historie tego "start-up'a"
2\ łatwo przejrzeć takich PRców - bo tak jak ty operują pół-słówkami, pół-prawdami, próbują pobudzić wyobraźnie potencjalnymi zyskami, odsyłąją do wujka google zamiast podać otwarcie linki itd. itp. "
jesteś benek głupszy jak bębenek i nie wytłumaczyłeś podstawowej sprawcy co cię deb..lu obchodzi spółka której akcji nie masz? po co marnujesz swój bezcenny czas? no, to komu z nas płacą? ja tylko opisuję to co wiem bo zadałem sobie ten trud aby się dowiedzieć..a ty g..no wiesz a udajesz mądrego ...i to jest podstawowa różnica między nami
cofam co napisałem, żaden PiaR nie pozwolił by sobie na tak chamskie odzywki. ale wiele wyjaśniłeś tym postem - ty zwykły psi dzyndzel jesteś. kupowałeś powyżej 10u groszu a teraz sraczka nogawkami ci wycieka. każdy grosz do dołu to teraz ponad 10% w plecy a będzie jeszcze gorzej. dziwne że w temacie EUI tylko max się upiera że trzyma w ręku diament jak reszta mu mówi że to gó.. o - ty to jesteś geniusz ale taki "inaczej". te zaburzenia percepcji drogo cie będą kosztować - właściwie po twojej nerwicy już widać że nie tylko pieniądze tracisz.