Tutaj w ogóle bym się niczym nie sugerował o trendzie ! Jedynie pozytywne sygnały wpłyną na dalszy kierunek bo spółka w słabej kondycji.
Maciej_z Krakowa śledzę twoje posty :)
Byłeś na meczu Wisła Legia ? :) :) :)
hehehe nie wierze he
Nie opierał bym się w tym momencie na analizie technicznej!!!
Spółka jest pod co innego grana.
Mogę się z tobą założyć o Flaszkę 0,5 żę do konca miesiąca nie przebije 1,60
1,59zł ahhhh, prawie sie udało... prawie.. szkoda ;) A tak poważnie powrót do zamkniętej luki , teraz wsparcia jest ok. Ważne co bedzie dalej :) Ja w razie czego zredukowalem pakiet o 50%.
Dnia 2013-10-07 o godz. 16:41 ~zxz napisał(a):
> hehehe nie wierze he
Nie opierał bym się w tym momencie na
> analizie technicznej!!!
Spółka jest pod co innego grana.
> Mogę się z tobą założyć o Flaszkę 0,5 żę do konca miesiąca
> nie przebije 1,60
Już się spekuła zlatuje co przegapiła 1.18. Teraz będą pisać jak to źle w spółce, nie mając pojęcia o ich portfelu zamówień. Podstawą Cognora są dwie huty, które na brak zamówień nie narzekają a produkcja rośnie z miesiąca na miesiąc.
Dzisiejsza świeca dzienna może świadczyć o wyczerpaniu siły trwającego obecnie impulsu wzrostowego.
Na dodatek silne wykupienie rynku - RSI bardzo wysoko.
Jeżeli będzie korekta, to należy ja wykorzystać do powiększania pozycji. Trend średnioterminowy jest jednoznacznie rosnący.
Oczywoscie ze moze wszystko moze vyc jednak gdy sil brak oddech nalezy zlapa
Moja wizja 1,8 prawie sie ziscila a teraz poczekam az papier zlapie oddevh bo AT tak mowi
Oczywiscir moze blednie czytam kreski
A to co ma niby byc? info o realizacji zyskow? ale z ciebie pajac jest. Ja tez z Krk jestem, ale troszke mi wstyd za twoja osobe. Zrealizowales i chwalsz sie zeby spadlo czy jak? Nie łapię, niby taki z ciebie guru, ze "plebs" leszczyna itp. cie posluchaja?? Wstydz sie!
Autor: ~andzi [89.79.136.*], 2013-08-08 22:41
Maciej teraz właśnie wam będzie sprzedawał część, może całośc swojego pakietu akcyjek. Korekta... dość silna jest blisko. Albo przeczekajcie, i kupcie po korekcie, albo opylajcie. Pozdrawiam.
firma dno, spec goście nakręcają aby zarobić , a co będzie z obligacjami 2014????
ha ???/ kto wyciągnie i skąd kasę by je odkupić? maciek chyba ty się zrzucisz co ? tak chwalisz i ile to zarobiłeś.
prezes kręci od dawna , jak patrzy się na te wykresy, zestawienia i plany to normalnie śmiech; że ludzie to kupują. kiedyś sobie pogadałem z członkami z zarządu to od tamtej pory nie biorę tego papiera, chyba, że zmieni się prezio .
Kolego nie wylewaj gorzkich żali. Ja też nie kupiłem choć chciałem to zrobić dzisiaj. Firma jaka jest każdy widzi, ale nie oznacza to że na takich nie da się zarobić. Myślę że zrefinansują dług a kurs akcji może spokojnie rosnąć.
Ze beda solidne wzrosty bylo prawie ze pewne, ,, refinansuja obligacje , Huty jada na 3 zmiany, Glowny konkurent w skupie zlomu - huta Czestochowa pada, A do tego wykresik jak malowany