Na NWZA Eurotela ma być głosowana uchwała nt. możliwości pozyskania kasy z rynku przez emisję. Jak to rozumieć? Spółeczka właściwie nie ma zadłużenia..
no tak też tak pomyslałem ale właściwie co by to mogło być? nie sądzę, żeby na Playu czy t-mobile dało się coś jeszcze dokupić. chyba, że całkiem "nowa noga", to byłoby ciekawe
po pierwsze - zapewne nieco kasy potrzeba na iDream; po drugie jeśli da się coś podwyższyć w Playu, to powinien to być dla eurotela mus, jeśli z kolei nie ma takiej możliwości, to w działce operatorskiej rozwój jest utrudniony, więc trzeba wymyślać i tworzyć nowe filary
tak czy inaczej gdzieś na horyzoncie musi być jakaś większa inwestycja
a tak w ogóle to jak nastroje? wracamy dziś powyżej 20 zł i jeszcze w pazdzierniku testujemy opory?
kurczę, chciałem pooglądać wza, ale coś mi rwie...
dobrze chociaż, że GPW się dziś ładnie zieleni, może wreszcie przestaną się tak bać tego co tam w usa i ruszymy w górę, październik miesiącem oszczędzania! :-)
1. rozwój sieci appla - iDream
2. działalność call centerowa (bo to przecież też w grupie mają od ponad roku)
3. rozwój podstawowej działalności (dilerka dla operatorów)
4. rozwój czegoś całkiem nowego jako kolejnego filaru
to ostatnie najmniej jasne, ale i najciekawsze, a historia eurotela pokazuje, że dość prawdopodobne
Dziś ten papier pokazuje swoją prawdziwą siłę. Wszystko na czerwono, a Eurotel na zielono. A to przecież kolejny dzień w górę. Jest moc! Niech podwójna dywidenda będzie z Wami :-)