nikogo nie mam zamiaru podbijać. kazdy ma swój mózg i chyba umie liczyć.
wszystko zweryfikuje rynek, już niedługo, najdalej po wynikach za 3Q
zacytuj jakąs bzdure?
ja zacytuję twoją" leci na 3 zł potem na 1 zł" - przecież sam nie wierzysz w to co piszesz. spółka która w pół roku zarobiła 6,5 mln zł ma mieć kapitalizację 16 mln??
przyznaj lepiej że chciałbyś kupić trochę i prymitywnie naganiasz na spadki. nieskutecznie, bo akcjonariat CCS jest ŚWIADOMY, a nie przypadkowy.
Rzeź niewiniątek niedługo się zacznie. Nawet nie wiecie jaka. Krew nie będzie się lała, będzie tryskać. Niedługo oddacie taniej niż się wam wydaje i śni i będziecie się cieszyć jak dzieci.
Będzie płacz i ból. Na innych spółkach NC też myśleli , że będą wzrosty w nieskończoność. NC nie jest dla wszystkich. NC jest dla osób , które mają spory nadmiar zbędnej gotówki i jeszcze większe jądra. Ale wkrótce się przekonasz czy masz te dwie cechy.
Jest dobrze naganiaja na spadki znaczy że będzie rosło, jak zapytasz dlaczego ma spaść to ij tak się nie dowiesz bo to są wróżbici a raporcik coraz bliżej
Jeśli potrafisz analizować to przyznasz mi rację. Ale raczej nie potrafisz analizować.Wiele osób uważa , iż rozumie to co robi, ale są w błędzie i ty także niedługo się o tym przekonasz, że jesteś w błędzie.
Nie mogę się doczekać na spadki, z chęcią wtedy dokupię;)
W serwisie chyba nigdy nie pracowało więcej techników niż teraz i ciągle zatrudniają nowych.
Kontrakty z zagranicą i nowymi producentami, sprzedaż też idzie bardzo dobrze.
W okolicach 1pln to w przyszłym roku będzie dywidenda, a ci naganiacze na spadki będą wskakiwać na pokład powyżej 6pln
Al. Do nich nic nie dotrze , bo oni...to chyba ludzie z CCS lub jakoś powiązani . Swoją droga , dlaczego członek zarządu sprzedaje 160 akcji po 4.6. Bieda go dopadła?
żebyś chociaż potrafił napisać coś merytorycznego
nie masz akcji to twoja obecność jest tu zbędna, jeśli masz to zrealizuj zysk i idź marudzić gdzieś indziej...
Dzień dobry, to jeden z ostatnich dobrych. Ci co przeanalizowali i zrozumieli wiedzą co robić , inni dalej jak baranki. Ale taka jest giełda baranków tu jest ponad 90 %. Wkrótce się odezwę z pytaniem jak nastroje i czy portfel nadal pełny?